Takım sahada, taraftar tribunde yılmayınca Bursaspor, Kayseri'yi ezdi gecti Nakoulma'nın golune cevabı Batalla verdi. 68'de İsmail'in kırmızı kart gormesi, Şamil ile Faty'in de sakatlanarak oyundan cıkmasıyla “Her şey alt ust oldu” derken muthiş bir direnc gosteren Timsah, Jorquera ve Sercan'la galibiyete ulaştı. Bir takım başına gelebilecek butun olumsuzluklar geldi Bursaspor'un başına bu macta. Geriye duşuyorsun, cevabı veriyorsun. Yetmiyor stoperin kırmızı kart goruyor, ardından defansif iki orta saha oyuncun sakatlanıp oyundan cıkıyor ve sen bu macı kazanıyorsun. Ve hem de tam 7 sakata rağmen. Ve hem de Nakoulma ve Welliton gibi bela adamlara karşı. Başakşehir macında cok kızdık, eleştirdik fakat Hamza Hoca'nın ve oğrencilerinin hakkını verme zamanıdır şimdi. TAKTİK TEKNİK YOK Hamza Hoca'yı dikkatlice izledim 90 dakika boyunca. Bir saniye 'ah vah' yaptığını gormedim. Caresizliğe kapılsaydı, umidini tuketseydi ve onu oyuncular o şekilde gorseydi, bu direnc ortaya cıkmazdı. Baştaki komutan yılmazsa, askerler olaya işte boyle sahip cıkar. Şu macın taktiği tekniği yok. Del Valle macı sağ bekte bitiriyorsa, orta alan son bolumde Jorquera'dan, Bilal'dan, Batalla'dan oluşuyorsa ben bu maca ne diyeyim. Tamamen yurekli olmanın, savaşmanın, azmin, hırsın, mucadelenin urunudur şu 90 dakika. TARAFTARI ODULLENDİRME ZAMANI Sahada futbolcu kadar terleyen, bir dakika yerinde durmayan, kazanmak icin canını dişine takan tribunler de başaktordeydi. Mağlupken susmadılar, eksikken susmadılar, bir dakika mucadeleden kopmadılar. Tum takım bu galibiyet icin 15 bin TL prim alacak. Şimdi taraftarı mukafatlandırma zamanıdır sayın Başkan. Kasımpaşaspor biletlerinde bir indirim yapın, onlara da odullerini verin bence. Son soz; Bursaspor camiası bir butun olduğu vakit onunde hicbir takımın duramayacağının kanıtıdır şu mac. Beytullah Suat / Olay
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Taraftarı odullendirelim