Fenerbahce karşısında once teknik heyet ve oyuncular uzerine duşeni yaptı… Dun akşam da Kayseri macında taraftar… ..Ve ne gariptir ki; Başakşehir macından sonra coğunluğun “Cok kotu, kume duşeriz” dediği, hocasının “istifasının” istendiği, bazı oyuncularının sokağa cıkamaz hale getirildiği Bursaspor, dun itibariyle 4 karşılaşma sonunda 9 puanla ligin zirve ortağı oldu… Yorum sizin… TEPKİ OLUR MUYDU? Kayseri karşısında cok kotu bir hakem ama buna karşın savaşı bırakmayan ve savaşcılarını sonuna kadar destekleyen bir taraftar topluluğu vardı Timsah Arena’da… Klasik olacak ama rakiple birlikte hakemi de yenen bir Bursaspor gecesi yaşadık… Yine bol adrenalin vardı. Hatta, son dakikalarda kale arkasından ambulans sesleri yukseldi, herhalde birinin kalbi bu kadar heyecana dayanmadı… Hamza Hoca, 10 kişi kaldıktan sonra risk aldı cok yorulan Kubilay’ı oyunda tutup sakatların yerini doldurmaya calıştı… Mac 1-1 bitse veya kaybedilse Kubilay’a ya da Hamza Hoca’ya tepki olur muydu bilmiyorum ama genc oyuncunun 90+3’te Sercan’a attırdığı goldeki presi şapka cıkartılacak turdendi. Şunu da merak ediyorum acıkcası; İsmail’i “Son adam” niyetiyle atan Alper Ulusoy kardeşim, Batalla’nın bileğine basarak “Kasten adam yaralamaya” teşebbus eden Umut Sonmez’i atamama sebebin neydi? Herhalde bunu da İsmail icin bulacağın mazeretin yanına eklersin… KEŞKE CAĞIRSALARDI! Dikkatimi ceken birkac ayrıntı daha vardı; Tum kulube en az sahadakiler konsantreydi fakat koca bir hazırlık donemini “gel-gitler” yaşayarak geciren, ustune ustluk formasını da Kubilay’a kaptıran Necid’in yerinde duramaması cok anlamlıydı… Mac sonrası futbolcuları bağrına basan gecenin kahramanları tribunlerin, Hamza Hamzaoğlu’nu da kucaklamasını beklerdim… Herhalde Kasımpaşa macını bekliyorlar… Son olarak da; bir takım daha sezon başında bu kadar cok sakatlık yaşıyorsa bir yerde problem var demektir… Sağlık ekibi mi kotu, zemin mi kotu yoksa antrenmanlar mı cok ağır? Zemin demişken; dun U21 macında Vakıfkoy’un zemini de hic iyi değildi. Cim ekibini değiştirmek veya tek kişinin ustune yuklemekle acaba yanlış mı yapıldı? Orhan Guney / Olay
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bu işler karşılıklı…