Akhisar Belediyespor teknik direktoru Tolunay Kafkas 1-0 kazandıkları Adanaspor macı sonrası Lig TV'ye konuştu. Kafkas, macın ardından duzenlenen basın toplantısında yaptığı acıklamada, onemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Benim takımlarım cok daha fazla baskı yapabilen, pres kulturu ile oynamaya calışan, ofkelenmeden agresif olmayı seven bir takım. Maalesef sezon başından beri Akhisar Belediyespor bir travma yaşıyor, bu travmayı atlatmaya calışıyoruz. Şu ana kadar az hasarla geldik. Daha iyi olacağız diye duşunuyorum. Taktiksel olarak daha iyi yerlere geleceğiz. Oyuncularım bana ben oyuncularıma alışıyorum. Daha iyi olacağız." dedi. Adanaspor karşısında oyundan cok aldıkları uc puanın daha onemli olduğunu kaydeden Kafkas, şunları soyledi: "Bardağın dolu tarafından bakmayı doğru buluyorum. 3 haftadır yenilmeyen bir Akhisar Belediyespor var. Gol atamayan ama gol de yemeyen bir Akhisar Belediyespor vardı. Ozellikle Rodallega'nın gol atması da bizim adımıza cok sevindirici. Bir golcunun gol atması onemli bir olgu. İlk yarı zorlu bir fiksturumuz var. Başakşehir, Fenerbahce ve Bursa deplasmanı kolay değil. Ondan sonra biraz daha bizim dengimiz olan takımlarla oynayacağız. Bir eksiğimiz de bugun ozellikle savunmadan hucuma gecişlerde cok kolay top kaybettik. Biraz daha iyi paslar verebilseydik bugun cok daha farklı bir sonuc elde edebilirdik." LigTV
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ''Daha iyi yerlere geleceğiz''