Bursaspor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, 2-0 kazandıkları Atiker Konyaspor macına ilişkin olarak, "Sezonun en iyi futbolunu oynadığımızı duşunuyorum. Hem hucum hem savunma anlamında takım butunluğunu koruyarak, butun organizasyonların icinde var olduk." dedi Karşılaşmanın ardından duzenlediği basın toplantısında maca dengeli başladıklarını ve ozellikle ilk yarıda genel anlamda oyunun kontrolunu ellerinde tutmayı bildiklerini vurgulayan Hamzaoğlu, “Elimde sihirli değnek var diyemem. Oyuncularımızda bizde calışıyoruz. Başarının mutluluk getirdiğine değil, calışmanın mutluluk getirdiğine inanıyoruz. Ben ve arkadaşlarım onlara yardımcı olmaya calışıyoruz. Onlar sahada baskısız bu işi yapsınlar diye. Bunu yapınca başarı geliyor. Rahat ortam, rahat oyun, hata yapmaktan korkmayınca sorumluluk alıyorlar. Kubilay yetenekli oyuncu. Gol atması onemli değil. Onunde alması gereken cok yol var. Eksiklerini tamamlayıp gidiyor. Turk futbolu iyi santrfor kazanacak. Bunu sahiplenmek bizden once oynatan hocalara haksızlık olur. Vakıfkoy’deki hocaların başarılarını engellemek olur. Altyapıdaki butun hocalarımızı, kazandırdıkları oyuncular nedeniyle tebrik ediyorum.” MERTER KENDİSİNİ ZORLADI “Merter’ ilk yarı kendisini zorladı. Ters top atmaya calışınca kasıkta zorlanma oldu. Zayiat vermeden savaş kazanılmıyor. Bu gun sahada kim varsa arkadaşını aratmayacağına inanıyorum. Bu da bizi başarıya goturuyor. Sivok alt adalesinde sıkıntı var. 2-6 hafta surecek bir sakatlık. Del Valle’de sorun yok. Bilal konusunu her hafta soylemek istemiyorum. Gercek taraftarlar hafta arasında onlara tepkiyi gosterdi. Onlar bizi desteklemeye devam etsinler bizde onları mutlu etmeye devam edeceğiz. Bu gun kaybetmiş olsak ta aynı kararlılıkta devam edecektik. Yolumuzdan donmek yok.” Bursasporluyuz.org