Bursaspor’un U21 Takımı ile yaptığı hazırlık macında ciddi bir sakatlık geciren Serdar Kurtuluş’a ziyaretci akını devam ediyor. Barış YALIM'ın haberi Serdar, “Uzgun olduğunu biliyorum. Kafanı topla ve Bursaspor’a katkı vermeye devam et. İcin cok rahat olsun kardeşim” dedi. Taiwo ise, “Olanlar icin cok uzgunum. Umarım en kısa zamanda cok guclu bir şekilde geri doneceksin. Butun Bursaspor camiasından ve Serdar’dan ozur diliyorum” ifadelerini kullandı. A Takım’ın yanı sıra dun de U21 Takımı hastaneye giderek tecrubeli futbolcuyu yalnız bırakmadı. Altyapıdan sorumlu yonetici Ali Turan, antrenorler ve futbolcular, Kurtuluş’u ziyaret ederken, gozler Abdurrahman Taiwo’yu aradı. Girdiği ikili mucadelede Serdar Kurtuluş’un sakatlanmasında buyuk rol oynayan Taiwo, cok uzgun olduğunu belirtti. UZGUN OLDUĞUNU BİLİYORUM İkili arasında gecen diyalog ise herkesi duygulandırdı. Serdar Kurtuluş, “Uzme kendini. Olur boyle şeyler. Futbol bu. Sen değil başkası da olabilirdi. O hamleyi ikimiz birden yaptık. Olacağı varmış. Sen Bursaspor’a katkı sağlayamaya devam et. Uzgun olduğunu biliyorum, kafanı topla kardeşim. Kotu niyetli olmadığını biliyorum. İyi niyetli bir cocuksun. Kolay bir şey değil ama bir an once o psikolojiyi atlat. Ben asla seninle ilgili kotu bir şey duşunmuyorum. İcin rahat olsun” dedi. HERKESTEN OZUR DİLİYORUM Abdurrahman Taiwo ise şunları soyledi: “Olanlar icin cok uzgunum. Umarım en kısa zamanda cok guclu bir şekilde geri doneceksin. Butun Bursaspor camiasından, Serdar’dan ve ailesinden cok ozur diliyorum.” Konuşmaların ardından futbolcular, teknik ekip ve yoneticiler, Serdar Kurtuluş’la hatıra fotoğrafı cektirdi ve tek tek gecmiş olsun dileklerini yoneltti. Serdar’ı ayrıca A Takım futbolcuları da bir an yalnız bırakmıyor. Ziyaret boyunca, bir cok A takım futbolcusu Serdar’ın ihtiyacları icin yanında bulundu. Allah beterinden saklasın Serdar Kurtuluş, yaşadığı sakatlıkla ilgili, “Şu an odem yoğunluğu olduğu icin detaylı bilgi veremiyorlar. Birkac kez MR’a girmeme rağmen sonuc cıkmadı ama iyi duşunelim iyi olsun. 3 gundur buradayım ve cok destek aldım. Başkanımız, hocamız surekli yanımda oldular. Umarım iyi bir şekilde donerim. Olan oldu, Allah beterinden saklasın. Belki şer gorunse bile bizim icin hayırdır. Bundan sonra en iyi şekilde nasıl donebilirim ona bakacağım” dedi. Serdar Kurtuluş’un sahalardan ne kadar uzak kalacağı, bugun yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak." Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Taiwo ozur diledi