Bursaspor Durmazlar’ın Petkimspor’dan kadrosuna kattığı tecrubeli skorer gard Burak Erol, ilk antrenmanına cıktı. Bursa Ataturk Spor Salonu’nda gercekleştirilen antrenmanda teknik ekip ve arkadaşları ile tanışan Burak Erol, Bursaspor gibi buyuk bir camianın formasını terleteceği icin mutlu olduğunu dile getirdi. BURSASPOR COK BUYUK BİR CAMİA Bursaspor Durmazlar takımının cok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu bildiğini ve Bursaspor’u secmesindeki en onemli nedenlerin başında arkadaşlığın geldiğini belirten Erol, “Bursaspor Durmazlar’a geldiğimi icin cok mutluyum. Petkimspor’dan hazır bir şekilde geldim. Bursaspor ile kazanabileceğimiz kadar mac kazanmak istiyoruz. İlerisinde ise Play-Off ve diğer buyuk hedef doğrultusunda elimden geleni yapacağım. Gectiğimiz yıllarda Super Lige cıkan takımlarda forma giydim. Bu işler tamamen takım olmak ile ilgili. Ben buradaki arkadaşlığın cok iyi olduğunu duşunuyorum. Bursaspor’un super lige yakıştığını duşunuyorum. Gerek kulup organizasyonu ve gerekse taraftarıyla Super Lig Bursaspor Durmazlar’a yakışacaktır” dedi. TARAFTARIMIZ MUAZZAM Bursaspor taraftarının onune cıkmak icin sabırsızlandığını dile getiren Burak, “Gectiğimiz sezon Denizli Basket takımının formasını giyerken 1.500 kişilik salon doluyor ve guzel bir atmosfer oluyordu. Bu salonun cok guzel bir atmosferi olacağından eminim. Gectiğimiz hafta Petkimspor deplasmanında Bursa’dan ve cevre illerden gelen taraftarların salonda yaratmış olduğu atmosfer gercekten muazzamdı. Bursa’da bunun cok daha fazlasını goreceğimi duşunuyorum. Muthiş bir grubumuz var. İnşallah onlarla daha iyi yerlere geleceğiz” dedi. ESKİŞEHİR’DEN GALİBİYETLE DONMEK İSTİYORUZ Cumartesi gunu lig ikincisi ile karşılaşacaklarının hatırlatılması uzerine Burak, “ Benim Bursaspor Durmazlar formasıyla ilk macım olacak. Taraftarlarımıza kendimi gostermek icin de guzel bir mac olacak. En iyi şekilde hazırlanıp, inşallah kazanarak Bursa’ya donen biz oluruz” dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Yeni transferimiz idmana cıktı