Yalcın Kılınc: "Super Lig’de kalıcı olmak istiyoruz"
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Yalcın Kılınc: "Super Lig’de kalıcı olmak istiyoruz"
-
04-10-2019, 23:29:11Yalcın Kılınc: "Super Lig’de kalıcı olmak istiyoruz" Spor Toto Super Lig’in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep’te takım kaptanı Yalcın Kılınc sezonun ilk calışması oncesi acıklamalarda bulunarak, "Super Lig’de kalıcı olmak istiyoruz" dedi. Gazişehir Gaziantep’te yeni sezon hazırlıkları Rumen Teknik Direktor Marius Sumudica yonetiminde başladı. Gaziantep ekibinin 2019-2020 sezonu ilk calışması oncesi acıklamalarda bulunan takım kaptanı Yalcın Kılınc, Super Lig’de kalıcı olmak istediklerini vurguladı. "Super Lig’e cıkmak inanılmazdı" Super Lig’e yukselmelerinin cok guzel bir duygu olduğunu dile getiren Kılınc, "Super Lig’e yukselmek inanılmaz bir duyguydu. Bu şehir zaten bunu hak ediyordu. Biz de bunu başardık ve bu başarının verdiği hazla tatile cıktık. Cok guzel ve ozel bir duyguydu. Şimdi de Super Lig’in heyecanını yaşamaya başladık. Gazişehir’in yeri, hak ettiği konum burasıydı zaten. Umarım burada da kalıcı oluruz" ifadelerini kullandı. "Super Lig’de başarılı olacağımıza inanıyorum" Gazişehir’in ilk kez Super Lig’de mucadele edeceğini ve bu nedenle başarılı olmak istediklerini de soyleyen Kılınc, "Gecen seneden iyi bir takımımız vardı. Kadromuz da buyuk olcude korundu. Takıma yeni transferler de gelecektir. Yapılacak olan takviyelerle bence bu ligde kalıcı ve başarılı oluruz diye duşunuyorum. Gecen seneden kalma oyuncuların fazla olması da uyum surecini kolaylaştıracaktır. Yeni oyuncularla birlikte iyi bir kamp sureci gecirmemiz durumunda başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________