Alpay Ozalan: "Goztepe'miz daha fazla taraftarla buluşacak"
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Alpay Ozalan: "Goztepe'miz daha fazla taraftarla buluşacak"
-
04-10-2019, 23:28:35Alpay Ozalan: "Goztepe'miz daha fazla taraftarla buluşacak" AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Ozalan, Goztepe'nin yeni stadı Gursel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin İnonu Caddesi'ne bakan kale arkası tribununun ayakta seyire uygun hale getirilecek olmasından mutluluk duyduğunu soyledi. Ozalan, yaptığı acıklamada, Avrupa'nın bircok dev kulubunde kale arkası tribunlerindeki koltukların kaldırılarak seyirci sayısının arttırıldığını dile getirdi. "Daha fazla taraftarla buluşacak" Yurt dışında futbol oynadığı donemlerde, bu uygulamanın yapıldığı statların kale arkası tribunlerinde ayrı bir dinamizm ve coşku olduğunu gorduğunu aktaran Ozalan, "İlk ayakta seyirci uygulamasının İzmir'imizin guzide kuluplerinden biri olan Goztepe'nin stadında başlayacak ve Goztepe'mizin daha fazla taraftarla buluşacak olması benim icin ayrı bir mutluluk. Bu uygulama butun kuluplerimiz ve taraftarlarımız icin hayırlı olsun. 'Takımın aşkına herkes ayağa' tezahuratı ile daha fazla coşkunun yaşanacağı maclar izlememizi diliyorum." ifadelerini kullandı. Ayakta seyirci uygulamasının hayata gecmesi icin caba sarf ettiklerini vurgulayan Ozalan, şunları kaydetti: "Detayları goruşuyoruz" "Ulkemizde bu sistemin uygulanması ve aynı heyecanın yaşanması icin İcişleri Bakanımız Sayın Suleyman Soylu ile guvenlik detaylarını goruşmek icin temasa gectik. Daha once Avrupa'da yaşamış olduğum tecrubeleri, hissettiğim atmosferi, taraftarın oluşturduğu sinerjiyi anlatma fırsatı buldum. Sayın Bakanımızın Emniyet Genel Mudurluğune verdiği talimat ile uygulamanın yururlukte olmasında herhangi bir sakınca bulunmadığı bilgisini alınca, TBMM Genel Kurulundan gecirdik. Bu surecte bize destek olan Sayın Bakanımız Suleyman Soylu ve Grup Başkanvekilimiz Mehmet Muş'a ilgilerinden dolayı teşekkur ediyorum." KAYNAK: İNTERNETHABER __________________