Evet Arkadaşlar başlıkda belirttigim gibi Stern Castellan Sword +3 (3 adet) satmakdayım.. ilgilenen arkadaslar oyun icinden iLoveCookieS e pm ile ulaşa bilirler d1 de Item ile ilgili bilgi vermek gerekir ise.. Basit mantık Hell breakerin 4 ap fazla olanı ve kılıc olanı diye biliriz int yerinede Healt bonus var Tam bir Damager Warrior silahı yeni gelicek patch ilede ozellik kazanıcak olan itemimiz Krowazların tahtını sarsıcak .. Benim Tek umudum krowazların ucuzlaması ve Herkezin en iyi itemlere sahip olması tek temennim bu umarım iyi alış veriş yapabiliriz itemi 30 35 gb arası vermeyi dusunuyorum suanda serverde 1 adet +7 ve 4 adet +3 var itemlere gelecek ozelliklerde azımsanıcak turden degil Castellan Dignity(kalkan)= %20 Daha az damage yeme ve Resistans patlaması Castellan Agi (dagger)= %200 Atak power in 4 sec. Yani 4 saniyeligine atagınız 2 katına cıkıcak ornegin 2k duz atanıgnız var 4 saniyeligine 2 katı artıcak Stern Castellan Sword= %20 Defans ve atak kırma %15 Anti def etki azaltma Wisdoms (stafflar)= %30 ihtimail ile skiliniz -potunuz yada o an pot yada skill kullandıysanız o Cd ye girmez ve karşı duşman size 2 sn ligine birşey yapamaz __________________