Genclerbirliği'nin 2019-2020 Super Lig Cemil Usta Sezonu'nda Eryaman Stadı'nda oynayacağı lig macları icin acıklanan kombine bilet fiyatlarının, gelen tepkiler uzerine yeniden değerlendirileceği bildirildi. Kulup Başkanı Murat Cavcav, "5 bin kombine hedefine omuz verme kararı alındı" acıklamasında bulundu. Genclerbirliği Spor Kulubu Başkanı Murat Cavcav, kulubun resmi internet sitesinde kombine bilet fiyatlarıyla ilgili acıklama yaptı. Başkan Cavcav kombine fiyatlarının yeniden değerlendirileceğini belirterek şunları kaydetti: "Gecen hafta kombine biletlerimizi satışa cıkardık. Bunun ardından taraftarımız ceşitli platformlardan kombine bilet fiyatlarımızın yuksekliği gerekcesiyle ceşitli geri donuşlerde bulundu. Ulusal ve sosyal medyada da taraftarımızın taleplerini titizlikle takip ettik. Genclerbirliği Kulubu Başkanı Murat Cavcav ve yıllardır onlarla sevinip onlarla uzulen bir taraftar olarak kombine bilet fiyatlarımızı yeniden değerlendirmeye karar verdim. Yonetimimize, kapalı tribun kombine bilet fiyatımızı 600 liraya, maraton tribun kombine bilet fiyatımızı ise 400 liraya cekmeyi onerdim. Toplantımızda 7'den 70'e butun taraftarlarımızın talepleri masaya yatırıldı ve benim onerim doğrultusunda taraftarımızın '5 bin kombine' hedefine omuz verme kararı alındı. Her zaman soyluyorum; bizim ismimizde 'birlik' var. Taraftarlarımız 'birlik' oldu ve talebini iletti. Genclerbirliği Kulubu yonetimi olarak biz de destek olup bu birlikteliği daha da buyutmek istedik. Birlikten guc doğar. Bu birlikteliğimizin Genclerbirliğimizi başarıya ulaştıracağından şuphem yok." Ote yandan, başkent ekibinin gecen hafta yaptığı acıklamada, kombine bilet fiyatlarının maraton tribunu icin 750 lira, kapalı tribun icin ise 1000 lira olduğu belirtilmişti. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Murat Cavcav: 5 bin kombine hedefine omuz verme kararı aldık