Yiğiner, Gokcek'i ziyaret etti
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Yiğiner, Gokcek'i ziyaret etti
-
04-10-2019, 23:23:51Ankaragucu ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, '26. Ahilik Haftası’ programı cercevesinde beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek'i makamında ziyaret etti. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, beraberindeki ANKESOB Başkan Vekilleri; yonetim kurulu uyeleri ve oda başkanları ile birlikte Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek’i makamında ziyaret etti. 26. Ahilik Haftası kutlama programı cercevesinde gercekleştirilen ziyarette Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek, ziyaretten ve heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tum esnaf ve sanatkarımızın 26. Ahilik Haftası kutlu olsun. Biz belediye olarak meslek odalarımız ile el ele vererek, tum sorunların cozumu noktasında caba sarf ediyoruz. Ankaramız, esnaf ve sanatkarlarımızın da enerjisi ile her gecen gun buyuyor, gelişiyor. Bu gelişime katkı sağlayan tum esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkurlerimi sunuyorum.” diye konuştu. ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner de Ankara esnaf teşkilatının faaliyetleri ve sorunları hakkında Gokcek'e bilgi verdi. Başkan Yiğiner, Ankara esnafına sağladığı destek ve katkılarından dolayı Gokcek’e teşekkur ederek, 26. Ahilik Haftası kutlamaları sebebiyle esnaf ve sanatkarlar adına cicek takdim etti. Sporanki.com __________________