Ali Karasu'dan sert acıklamalar
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ali Karasu'dan sert acıklamalar
-
04-10-2019, 23:18:58Bursaspor Başkanı Ali Karasu, yonetime geldiği gunden bugune kadar yaptıkları icraatları eleştirenlere cok sert cevap verdi. Başkan Karasu, Erkan Korustan haric kent dinamiği denilen herkesin 'Dinamit' olduğu soyledi. Vakıfkoy Orhan Ozselek Tesislerinde duzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Karasu, sezon acılışında sade bir organizasyon yaptıklarını belirterek, "Avrupa Birliği projesinden 36 bin dolar geldi. O para gele gele 8 bin dolar oldu. 8 bin dolarda bağış hanesine yazılarak bağış oldu. O parayla gece duzenlendi. Ben 4 bin YTL'ye sade bir acılış yaptım. Sahada dansoz mu oynatsaydım? 50 bin dolar harcasaydım daha mı iyi olacaktı? Paraları havaya mı savurayım?" dedi. Gorevde oldukları 72 gun icerisinde 7 Trilyon borc odediklerini kaydeden Karasu, ilk olarak mac alacaklarını odeyerek Bursaspor'un onunu actıklarını ifade etti. Sezon sonuna kadar butun borclarını odeceyeceklerini belirten Karasu, "Bana hakaret edilemez. Kimsin sen kardeşim? Bursaspor'a ne kadar yardım ettin? Lig başlamadan Bursaspor'un nesi tartışılıyor? Bulent Hocanın ustune gidiliyor, hoca daha mac yapmadan gozunun ortasına vuruyorlar. Bursaspor'u uzaktan kumanda etmeye calışanlar once haczini kaldırsınlar. Şu ana kadar guzel şeyler yaptığım icin bağırıyorum. Ben kimsenin babasının hizmetkarı değilim. Ceker giderim" şeklinde konuştu. Kendilerinin gazetelerde her zaman acemi olarak gosterilmesine kızan Ali Karasu, "Hem federasyona, hem iddiaya, hem de senet alarak aynı kişiler kulube 3 kez birden haciz koymuş. Ne gerekiyorsa yaptık. Hic kimse itiraz etmedi. Ne oluyor da bize acemi deniliyor? Bursaspor'dan elleri cekilmesin diye federasyona hesap numarası vermiyorlar. Bana iftira edilemez. Bursa Valisi de kullanıldı, Belediye de kullanıldı" diye konuştu. Bursaspor Başkanı Ali Karasu kulube haciz koyduranların ismini acıklayacağını da sozlerine ekledi. kaynak: İHA __________________