Yeni sezona yeni teknik heyet ve yeni transferleriyle iddialı giren Caykur Rizespor, seyircisiz oynanacak macta yarın Galatasaray'ı mağlup ederek lige 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktor Samet Aybaba, ligde ilk 5-6 macın her zaman zor olduğunu belirterek, şanslarının eşit olduğunu ve Galatasaray'ı yeneceklerine inandığını soyledi. Aybaba, "Karşılaşmanın seyircisiz olması cok kotu. Seyircisiz macın anlamı nedir, anlayamıyorum. Herkes diyor ki, 'Galatasaray seyircisiz oynuyor, konsantre olamaz'. Benim de 8-9 tane yeni oyuncum, yabancı oyuncularım var. Onlar da konsantre olmak istiyor. Seyirci onunde oynamak insana keyif verir. Malesef bu keyiften sadece Galatasaray değil, biz de mahrum olacağız. Tek duşuncemiz galibiyet ve bunu elde edeceğimize inanıyorum" dedi. Caykur Rizepsor'da bu zorlu mac oncesi cezalı Enis dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Daha once 1 mac ceza aldığı duyurulan Emre Toraman'ın cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bir sonraki hafta değerlendirilmek uzere ertelendiği icin tecrubeli oyuncu Galatasaray'a karşı forma giyebilecek. Caykur Rizespor'un karşılaşmaya şu kadro ile cıkması bekleniyor: "Gonzales- İgor, Turgay, Gokhan, Emrah, Cumhur, Emre, Rodrıgues, Ergun,
Ferdi, Riberio." 11.08.2007
Kaynak : DHA __________________