Sivasspor kaptanı Kadir Bekmezci, yeni sezon hedefleri ve yeni teknik direktorleri Roberto Carlos'la ilgili acıklamalarda bulundu.
Sivasspor'un yeni takım kaptanı Kadir Bekmezci yeni sezon oncesi Sivasspor'un durumunu değerlendirdi. Bekmezci, "Yeni teknik direktorumuz Roberto Carlos'un cok buyuk hedefleri var" dedi. Yeni sezon hazırlıklarını Sivas'ta kendi tesislerinde surduren Sivasspor'un yeni takım kaptanı Kadir Bekmezci onumuzdeki hafta başlayacak lig oncesi takımın son durumunu DHA'ya değerlendirdi. Kamp doneminde cok iyi calıştıklarını, Roberto Carlos'un farklı bir calışma sistemi olduğunu belirten Bekmezci, "Hocamız Roberto Carlos sonucta cok buyuk bir isim ilk hocalık tecrubesini bizimle yaşayacak. Hocamız cok sempatik birisi ve gercekten cok profesyonel antrenmanlar yaptırıyor. Takım olarak uzun zamandır boyle antrenmanlar yapmıyorduk. Farklı bir sistemi var. Onu uygulamaya calışıyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. COK FARKLI İDMANLAR YAPTIK Sivas ve Hollanda kamplarını değerlendiren Bekmezci, "Kampta futbolcular olarak ilk once hocamızı tanımaya calıştık. Cunku hocamız sonucta yabancı Turk hocalara gore farklı calışmaları, duşunceleri var. Kamplar zor gecti. Ama herkes kamptan zevk aldı. İnşallah bunu da lige yansıtırız." diye konuştu. Roberto Carlos'un takım başına gecmesi ile birlikte cok değişik bir idman programı izlediklerini belirten kadir Bekmezci, "İdmanlarımız cok farklı geciyor. Bazı idmanlar ağır oluyor, bazı idmanlar hafif oluyor. Ama takım olarak idmanlarımızın hepsi zevkli gecti. Butun takım istekli ve arzulu calıştı. Yaptığımız idmanlar bizler acısından iyi oldu" şeklinde konuştu. HEDEFİMİZİ CARLOS BELİRLEDİ Bu hafta sonu start alacak olan lige iyi bir başlangıc yapmak istediklerini belirten Bekmezci, "Bu hafta lig başlıyor. Hedefimizi zaten hocamız belirledi. Bizim de takım olarak da hedeflerimiz var. Bunu yakalamak icinde lige iyi başlamak gerekir. İlk 3 macımız cok onemli. Onlardan iyi sonuclar alırsak hedeflerimize doğru ilerleriz. Hocamızın hedefi her zaman butun macları kazanmak. Cunku o her zaman kazanmaya alışmış bir insan. Tabi burada başarı icin macları kazanmak lazım. Biz hemen 'Şampiyon olmak istiyoruz' demiyoruz. Boyle bir konuşma yapmak istemiyorum. Cunku Super Lig kolay bir lig değil. Bunun icin mac mac değerlendirmek gerekir. Hocamızın hedefi Avrupa kupalarına katılmak. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Bu sene ligi ilk 3 ya da ilk 4 icinde bitirmek istiyoruz. Bunun icinde takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. TAKIM KAPTANI OLMAM BENİ MUTLU ETTİ Sivasspor gibi buyuk bir takımda kaptan olmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Kadir Bekmezci, "Takımdan giden arkadaşlarımız oldu. Onlar gidince de takım kaptanlığı bana verildi. 5 yıldır Sivasspor'a hizmet ediyorum. Kaptanlığı en iyi şekilde yapmak istiyorum." dedi. Takıma yeni katılan oyuncuların cabuk uyum sağladıklarını belirten Bekmezci, "Takımımıza yeni gelen oyuncular olsun eski arkadaşlarımız olsun bir birimiz ile cok cabuk kaynaştık. Cok iyi bir arkadaşlık kurduk. Aslında baktığımız zaman kamplar bu ortamın sağlanmasına yarıyor. Takıma yeni katılan kaliteli arkadaşlar ile başarı elde edeceğiz. Buna yurekten inanıyorum" diye konuştu. Lig mucadelesinde taraftarın kendileri icin onem taşıdığını da anlatan Bekmezci, "Taraftarımız bizim icin her zaman cok şey ifade ediyor. Yeni sezonda yine onların desteğine cok ihtiyacımız var. Biz futbolcular onların desteğini aldığımızda kendimizi daha iyi hissediyoruz. Bizden desteklerini esirgemesinler." ifadelerini kullandı sporx __________________
"Carlos'un cok buyuk hedefleri var"
Futbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Carlos'un cok buyuk hedefleri var"