Caykur Rizesporlu Leonard Kweuke'nin 12 maclık cezasında indirime gidildi ve Kweuke'nin sezonun ilk macında forma giyebilecek.
Spor Toto Super Lig'in yeni ekiplerinden Caykur Rizespor, hazırlıklarını Rize'de surduruyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktor Rıza Calımbay yonetimindeki antrenmana, izinli olan Kağan Soylemezgiller katılmadı. Kaleci Pawelek ve Ousmane Viera takımdan ayrı calıştı. Yeşil mavili ekip, koşunun ardından kısa pas calışması yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada mac yaptı. İdman oncesi gazetecilere acıklama yapan yeşil mavili ekibin orta saha oyuncusu Hurşut Meric, kendisi icin yeni bir donemin başlayacağını belirterek, ''Caykur Rizespor'un bir parcası olduğum icin cok mutluyum. Bu takımı Super Lig'de tutacağız. İlk hedefimiz ilk on icerisinde yer almak'' dedi. Herkesin kendisine aile sıcaklığında davrandığını ifade eden Hurşut, ''Caykur Rizespor'u tercih ederken tereddut etmedim. Teklif edildiği gunden itibaren cok istediğimi belli ettim. Benimle birlikte cok iyi transferler var. Takıma katılan arkadaşlarımız cok iyi. İyi bir takım. İnşallah butun arkadaşlarla iyi işler yapacağımıza inanıyorum'' diye konuştu. LEONARD KWEUKE'NİN CEZASINDA İNDİRİM Bu arada, Cek Futbol Federasyonu Leonard Kweuke'nin 12 maclık cezasında indirime gitti ve ceza 6 maca indirildi. Bu gelişmenin ardından Kweuke, teknik direktor Rıza Calımbay'ın gorev vermesi halinde Spor Toto Super Lig'in ilk haftasındaki Genclerbirliği macında forma giyebilecek. Leonard Kweuke, Cek Cumhuriyeti Kupası'nda onanan Mlada Boleslav macında rakibinin ayağını kırdığı icin 12 mac ceza almıştı. sporx __________________
C.Rizespor'a Leonard Kweuke mujdesi
Futbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- C.Rizespor'a Leonard Kweuke mujdesi