Ankaragucu bugun hem bayramlaştı, hem de kombine satışına başladı. Tandoğan Tesisleri’nde gercekleştirilen torende Başkan Mehmet Yiğiner, taraftarla bayramlaştı. Yonetim kurulu uyelerinin de hazır bulunduğu torene cok sayıda taraftar katıldı. Torende taraftar gruplarıyla goruşen Başkan Yiğiner, birlik ve beraberlik icerisinde takımı super lige taşımak istediklerini soyledi. Yiğiner, iyi gunde, kotu gunde Ankaragucu’nu destekleyen taraftara teşekkur etti. KOMBİNELERE YOĞUN TALEP Spor Toto 2. Ligde mucadele edecek olan Ankaragucu'nun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayacağı maclar icin hazırlanan kombine kartlar yoğun ilgi gordu. 75 TL ile 150 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan kombineler taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kombine kartları bayan taraftarlarında aldığı dikkati cekti. “#DİRİLİŞ’e omuz veren, zorlu ve onurlu mucadelemizde destek olan herkese ayrı ayrı teşekkur ediyorum” diye konuşan Başkan Yiğiner, taraftarların kombine kartlara olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yiğiner, “Şampiyonluk hedeflediğimiz 2013-2014 sezonunda taraftarlarımızdan tam destek vermelerini istiyoruz. Başarı ancak birlik ve beraberlikle, taraftarın buyuk ilgisi ile gelir ve bu başarı o zaman anlamlı olur. Ankaragucu’nun yol arkadaşı taraftarımızı kombine kartları almaya davet ediyorum. Tum taraftarlarımız maclara, tribunlere gelsin takımına sahip cıksın.” diye konuştu. Kaynak __________________