Spor Toto Super Lig ekiplerinden Kayserispor'da kulup başkanlığa Erol Bedir secildi. Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılan ve tek listeyle gidilen olağanustu genel kurulda delegeler, Erol Bedir başkanlığındaki yeni yonetim kurulunu goreve getirdi. Bedir başkanlığındaki yeni yonetim kurulu, Mehmet Donmez, Mustafa Aksu, Orhan Taşcı, Naci Bedir, Mehmet Cakmakuyar, Bahadır Kul, Turker Horoz, Metin Ozer, İsmail Col, Serdar Maraşlıgil, Tufan Koc, İshak Şahin Fazıloğlu, Mehmet Cingi, Erhan Karacaoğlan, Mukremin Cepni ve Hasan Eskici'den oluştu. Bedir, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, Kayserispor'un son yıllarda en gorkemli kongresini gercekleştirdiklerini soyledi. Takımların başarılarının sahiplenmeyle doğru orantılı olduğunu belirten Bedir, "Erciyesspor ve Kayserispor'un Super Lig'de olduğu, UEFA sitelerine konu olduğu donemlerde her iki kulup de boyle kalabalık kongreler yapıyordu. 'Bu şehre iki takım fazla.' denildi. Biri gitti, oburunu de ligde tutabilmek icin gozumuz gibi sahipleniyoruz. Allah'ın izniyle Kayserisporumuz bulunduğu yerde cakı gibi duracak, Erciyesspor da boyle yetim kalmayacak." dedi. Kayserispor'da 20-25 gunluk sıkıntılı bir surec yaşandığını, onu da gece gunduz calışarak aştıklarını ifade eden Bedir, şunları kaydetti: "Onumuzde cok ciddi iki mac var. Biri hafta sonu Fenerbahce'yle, diğeri bu akşam Beşiktaş'la. Fenerbahce'yle ligde ciddi bir macımız olacak. Fenerbahce olması onemli değil ama sonucta 3 puanlık bir mactan bahsediyoruz. Bu macları geri plana atmama adına geniş acıklamaları salı gunu kulupte duzenleyeceğim basın toplantısıyla yapacağım. Son 20-25 gunluk sıkıntının aşılması surecinde şehir dışında olan sayın Bakanımız Mehmet Ozhaseki, belediye başkanlarımız ve diğer arkadaşlarımızla cok buyuk mucadele verdik. Şu anda bulunduğumuz noktada her turlu sıkıntıya rağmen Super Lig'de ara donemde en iyi teknik kadro ve teknik anlamda futbolcu takviyesini Kayserispor yaptı. Bu surecte Kayserispor'u sahiplenen herkese teşekkur ediyorum." Kayserispor'da 24 Aralık'ta yapılan olağanustu kongrede, Ahmet Yıldız başkanlığındaki yonetim kurulu goreve getirilmiş, Yıldız, 31 Aralık'ta gorevinden istifa etmişti. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kayserispor'da Kulup Başkanlığına Erol Bedir Secildi