İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, cuma gunu oynayacakları Galatasaray macına değinerek, ''Bu mactan 3 puan almak artık gorev haline geldi. Buyuk konuşmak istemiyorum ama taraftarımızın desteği ile o macı alacağımızı duşunuyorum.'' dedi. Super Lig'in 3'uncu hafta acılış macında Galatasaray'ı konuk edecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor, hazırlıklarını surdurdu. Sarı-kırmızılı takımın son transferi Emmanuel Adebayor yeni takımı ile ilk antrenmanına cıktı. Sakatlıkları bulunan Eray İşcan, Alpay Celebi, Şamil Cinaz ve Artem Kravets antrenmanda yer almadı. Umut Bulut ise takımdan ayrı duz koşu yaptı. Antrenmanı yakından takip eden kulup başkanı Erol Bedir basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Bedir, "Yeni transfer Adebayor'a 'hoş geldin' demek istiyorum. İnşallah hem kendisi acısından, hem de Kayserispor acısından iyi bir sezon gecirir. Şunu belirtmek isterim ki futbol 1 kişiyle oynanmıyor. Bundan once yaptığımız transferlerde, gecen seneden takımımızda kalan isimler de en az Adebayor kadar değerli. onları bir kenara bırakıp işi 1 kişi ile goturecekmiş gibi de duşunmemek lazım. Tanınmışlığı acısından, santrafor eksikliği acısından, taraftarımızın da isteği doğrultuda listemizde olan Adebayor'u da takımımıza katmaktan mutluyuz" ifadelerini kullandı. Cuma gunu karşılaşacakları Galatasaray macına değinen Bedir, "Galatasaray macına takımımız calışıyor. Ankaragucu macında cok gol pozisyonuna girdik atamadık. Onun telafisini kendi sahamızda cıkartmak durumundayız. Sezonun ilk macını kaybetmiştik, sırada Galatasaray macı var. Bu mactan 3 puan almak artık gorev haline geldi. Buyuk konuşmak istemiyorum ama taraftarımızın desteği ile o macı alacağımızı duşunuyorum. Ama sonucta bu futbol, her şey sahada belli olur. Ben ne dersem diyeyim kararı oyuncular verir, ben oyuncularıma guveniyorum" diye konuştu. GUNLUK GAZETELER