Super Lig'in 3'uncu haftasında oynanacak Konyaspor macı oncesi Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı duzenleyen Antalyaspor Teknik Direktoru Bulent Korkmaz, Denizlispor macında oyun olarak iyi olduklarını soyledi. Denizlispor'un iki defa geldiğini ve kalelerinde iki gol gorduklerini de kaydeden Korkmaz, “Gollerden birisi bireysel hatadan kaynaklı. Bireysel hatalar olacak onemli olan pozisyon hatası olmaması" diye konuştu. "İNŞALLAH KONYA'DAN KAYIPSIZ DONERİZ" Konyaspor'un sistemli ve takım halinde oynayan bir takım olduğunu da kaydeden Korkmaz, “Hazırlıklarımızı yaptık. Amilton'un sakalığı tekrar nuksetti, bugun yarın belli olacak. Genel anlamda hazır olduğunu duşunuyorum. Cok mucadele etmemiz lazım. İki haftaya baktığımızda en cok koşan takımız ileri geri anlamında. Takım halinde oynadığımızda bizim icin sıkıntı olmuyor. Guzel ve keyifli bir mac olacağını duşunuyorum. İnşallah oradan kayıpsız doneriz" ifadelerini kullandı.. Takımdaki sakatlıklar ve transferlerle ilgili de konuşan Bulent Korkmaz, hucum hattını tamamladıklarını ancak kulubun mali durumunun cok onemli olduğunu vurguladı. Aatif'ın lig başlamadan once arka adalesinde bir sakatlık olduğunu anlatan ve ilk 11'de oynatıp oynatmama konusunda karsız kaldıklarını da ifade eden Korkmaz, "Planlarımızda 20-30 dakika oynatarak mac performansını arttırmak istiyoruz. İyiye gidiyor. İlk 11'de duşunuyorum. Bu macta olup olmayacağını goreceğiz" şeklinde konuştu.. Turkiye Futbol Federasyonu'na 28 kişilik oyuncu kadrosunun verilmesinin cok sacma bulduğunu belirten Korkmaz, sezonda ismi verilen oyuncuların kalıp kalmayacağının garantisinin olmadığını ve sınırlandırmanın doğru olmadığını ifade etti. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Bulent Korkmaz: Takım halinde oynadığımızda bizim icin sıkıntı olmuyor