Ankaragucu'nun lig macları Başkent tv'den yayınlanacak. İmzalar atıldı. Ankaragucu'nun lig macları Başkent tv'den yayınlanacak... Ankaragucu ile Başkent tv arasında 1 yıllık sozleşme imzalandı. Yayın protokolu Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner ile Başkent TV Yonetim Kurulu Başkan Vekili Bekir Altunok arasında imzalandı. Buna gore Ankaragucu'nun ic saha macları Başkent tv'den yayınlanacak. Başkent tv'yi nasıl izleyebileceğiniz konusuda gerekli bilgileri Sporanki.com'dan sizlere duyuracağız. İmza toreninde bir konuşma yapan Başkan Mehmet Yiğiner Ankaragucu’nun Ankara’da koklu bir cınar ve Ankara’nın en onemli bir marka değeri olduğunu soyledi. Ankaragucu’nu eski gunlerine , hatta daha iyi seviyelere taşımak istediklerini ifade eden Yiğiner : ” Bu sezon ‘#DİRİLİŞ’ sezonumuz. 12500 adet kombine kartı satıldı. Bu da gosteriyor ki diriliş sezonumuz karşılık buldu. Goreve geldiğimizde kulubumuzun ucan kuşa borcu vardı. Bir coğunu temizledik. Hacizler ve transfer yasağı gibi bircok sorunu da cozduk. Takımımıza tecrubeli futbolcular ile takviye yaptık. Yayın eksiğini de bugun yaptığımız protokolle cozmuş olacağız. Şampiyon olacağına inandığım takımımızın Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yapacağı maclar Başkent Tv’den canlı olarak yayınlanacak. İki taraf icinde hayırlı olsun.” dedi. Başkent Tv Yonetim Kurulu Başkan Vekili Bekir Altunok ise yaptığı konuşmada : “İş ve guc birliği yaptığımız Ankaragucu’nun Ankara’da ciddi bir potansiyeli var. Ankara’da değer ureten bir kanal olarak , Ankaragucu’ne destek vermek bizim icin bir gorev ve misyon olduğunu duşunuyorum.Hepimize hayırlı olsun.” acıklamasını yaptı. Altunok cumartesi oynanacak olan Diyarbakır Buyukşehir Belediyespor macını 7 kamera ile cekerek, full hd yayın yapacaklarını ifade etti. Altınok ayrıca karasal yayın yapan Başkent Tv’nin macları uydudan yayınlanacağını da belirtti. SPORANKİ.COM
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ankaragucu Macları Başkent TV'de