Goztepe'nin teknik direktoru Ozgur Zengin, "Planlarımız icerisinde altyapıdan oyuncularımızı A takımımıza dahil ederek, Goztepemizi tanıyan futbolcuların sayısını A takımımızda artırmak yer alıyor" dedi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Goztepe'nin teknik direktoru Ozgur Zengin, "Futbol kalitesinden cok mucadele gucune dayalı bir ligde yer alıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Zengin, yaptığı acıklamada, gecen hafta goreve gelmesinin ardından takımla 4 antrenman yaptıklarını, bu surecte futbolculara motivasyon sağlayıp, hem de teknik analizler yaptıklarını kaydetti. Hafta sonu mağlup oldukları İnegolspor'un gecen sene play-off oynamış, istikrarlı bir kadroya sahip olduğunu belirterek, şoyle konuştu: "Macın ilk 30 dakikasında dengeli bir futbol ortaya koyduk. Golu aradık. Baskılı oynadığımız dakikalarda rakibimizin kazandığı duran topla kalemizde golu gorduk. Daha sonra toparlanma surecine girdik. Bu donemde takımımızın en iyi performans sergileyen oyuncusu Tolga Cavdar atılınca planlarımız bozuldu. 10 kişi kaldıktan sonra yine geri cekilmeden baskılı oyunumuzu surdurduk. Daha sonra 10 kişi kalan rakibimiz kapandı. 90 dakika sonunda mağlup olduk. Futbol kalitesinden cok mucadele gucune dayalı bir ligde yer alıyoruz. Oyuncularımız bu ligin genel yapısını yaşayarak bu lige alışacaklar.” Dardanelspor macını kazanarak, galibiyet serisine başlamak istediklerini kaydeden Zengin, "Kontenjandan dolayı maca giremeyeceklerini bilerek, bizi deplasmanda desteklemeye gelen taraftarımızdan ozur diliyorum. Hayatım boyunca hep planlı hareket ettim. Kısa vadeli planlarımız icinde lige iyi başlangıc yapmak vardı. Bunu sağlayamadık. Orta vadeli planlarımız icerisinde tesislerimizi tamamlamak ve altyapıdan oyuncularımızı A takımımıza dahil ederek, kendi ozunu bilen ,Goztepemizi tanıyan futbolcuların sayısını A takımımızda artırmak yer alıyor" diyerek hedeflerinden bahsetti. KUPADA RAKİP ALTINORDU Ziraat Turkiye Kupası'nda diğer İzmir temsilcisi Altınordu ile eşleşen Goztepe, rakibiyle en son 2007-2008 sezonunda aynı ligde yer almıştı. Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta karşılaştığı Altınordu'ya ilk macta 2-1 mağlup olan sarı kırmızılı ekip, ikinci yarıda 0-0 berabere kalmıştı. Sporx __________________
Goztepe'nin vizyonu 'Zengin'
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Goztepe'nin vizyonu 'Zengin'