Sivas Amator Ligi'nde mucadele eden 4 Eylul Harb-İş Spor minik takımının oyuncuları, Sivasspor'a destek amacıyla başlatılan kampanyaya katkı sağlamak amacıyla harclıklarını bağışladı. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın oğlu Bilal'in de forma giydiği takımın 30 minik futbolcusu, aileleri tarafından verilen harclıklardan biriktirdikleri paraları, Sivasspor icin acılan banka hesabına yatırılması icin zarfa koyarak teknik direktorleri Erol Yuzbaşıoğlu'na teslim etti. Ellerindeki Sivasspor bayrağı ile ''Şampiyon Sivasspor'', ''Sivasspor herşeyimiz'' şeklinde tezahurat yapan minik futbolcuların mutlu oldukları gozlendi. Oyuncularının bu davranışının kendisini gururlandırdığını ifade eden Yuzbaşıoğlu, Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın onculuğunde Sivasspor'a yardım kampanyası başlatıldığını anımsatarak, ''Bu kampanyaya kucuk de olsa katkımız olursa ne mutlu bize. İnşallah oyuncularımızın davranışı diğer kuluplere ornek olur'' diye konuştu. Takımın oyuncularından Oğuzhan Kılıc ise, ''Harclığımdan 40 YTE biriktirdim, Sivasspor'a yardım icin getirdim'' dedi. Teknik direktor Yuzbaşıoğlu'na teslim edilen zarflardan, 297 YTL 75 Ykr cıktı. Zarfların icerisinden ''Şampiyon Sivasspor'', ''Liderlik elimizde'', ''Sivasspor her şeyimiz'' şeklinde yazılar da cıktı. __________________