Antalyaspor Teknik Direktoru Rıza Calımbay, transferde şu ana kadar hicbir oyuncu ile goruşmediklerini soyledi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın toplantısı duzenleyen Rıza Calımbay, ligde kalan 2 macta, Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edebilmek icin mucadele vereceklerini belirterek, "Lig bittikten sonra takımımıza katılacak yeni arkadaşlar cok onemli. Transferlerimizi cok iyi yapmamız gerekiyor." dedi. İlk hedeflerinin 33. haftadaki Kasımpaşa macı olduğunu ifade eden Calımbay, eski takımı olduğu icin bu karşılaşmanın ayrı bir onem taşıdığını dile getirdi. Rakipleriyle ligin ilk yarısında oynadıkları macı kazandıklarını hatırlatan tecrubeli teknik adam, "İkinci macımızı da kazanmak istiyoruz. Cunku bir hedefimiz var. Kolay olmayacağını biliyoruz. Kasımpaşa benim kurduğum bir takım. Hedef konusunda anlaşamadığımız icin ayrılmıştım. Herkes ’Rıza hoca takımı tanıyor.’ diyor ama oyle değil. Cunku iyi bir takıma karşı oynayacağız. Takımımıza inanıyoruz, inşallah bu engeli de en guzel şekilde atlayacağız." şeklinde konuştu. Castro iddiası Eski oğrencisi Kasımpaşalı Andre Castro’nun transfer edileceği yonundeki haberlerin sorulması uzerine Calımbay, "Başka takımlar gibi durumumuz kesin olsaydı, transfer konusunda daha net konuşabilirdim. Ancak şu anda hicbir şey yok. Ne Castro ne de başka bir oyuncuyla goruştuk." diye konuştu. Ramon Motta’nın takımdan ayrılmasını istemediklerini aktaran Calımbay, Brezilyalı oyuncunun yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle ulkesine donmek istediğini bildirdi. Calımbay, oyuncusunun yaşadığı sorunların ardından futbola donmesinin bile buyuk bir başarı olduğunun altını cizdi. Antrenman Basın toplantısının ardından kırmızı-beyazlı oyuncular Calımbay yonetiminde Kasımpaşa macı hazırlıklarını surdurdu. İdmana koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra gruplara ayrılarak pas calışması yaptı. Neşeli gecen antrenmanda pas calışmasında topu kaptıran gruba şınav cekme ve dans etme gibi cezalar verildi. Antrenman, yarı sahada yapılan cift kale macla tamamlandı. Gunluk Gazeteler.