Ankara İl Spor Guvenlik Kurulu toplantısı, Vali Alaaddin Yuksel başkanlığında Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Daha once Ankaragucu icin "Yasal bir yonetim gelsin gerekirse ceketimi satar Ankaragucu'ne yardım ederim" diyen Alaattin Yuksel bu kez tam tersini konuştu. Ankaragucu Kulubu Başkanı Mehmet Yiğiner, Vali Yuksel'e "Başkent'teki sorunun buyuk bir bolumu Ankaragucu ile ilgili. Sizden destek bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmayın. Bizim iş parayla cozuluyor, nasihatla cozulmuyor" diye sitem etti. Yuksel, bunun uzerine, "İş sadece parayla cozulmuyor. Profesyonel spor kuluplerine para vermek gibi ne bir kaynağım ne de bir yetkim var. Sadece yureğimi ortaya koyarak sizin heyecanınıza ortak olabilirim. Hepiniz başkanlığa balıklama atlıyorsunuz. Ucuza kacıp da parayı ver olmaz" ifadesini kullandı. Yuksel, Yiğiner’e cevabını şoyle surdurdu: "Her duşuş bir cıkışın da işareti olabilir. Ankara'ya gonul veren herkesin Ankaragucu'ne destek olması gerekiyor. Butun kulupler zaman zaman bu tur şeyler yaşayabilir. Turk sporunun Ankaragucu'ne ihtiyacı var. Moral bozukluğu yaşamadan calışmaya devam etmelisiniz. Turkiye'de spor yoneticiliği kolay değil. Kendilerine başarılar diliyorum. Yiğiner'in gozlerinde 'Bana nasihat değil, para ver" dediğini goruyorum. Bir şehrin profesyonel bir kulube sahip olmasının ne demek olduğunu biliyorum. Mehmet Yiğiner'e direnmek yakışır. Sen calışmana devam et. Sizinle bu konuyu konuşacağım." Kaynak __________________