103 Yıllık dev cınar Ankaragucu #DİRİLİŞ ruhuyla yeniden doğuyor. Yaşadığı buyuk sıkıntılara rağmen Başkan Mehmet Yiğiner’in sahip cıkarak Diriliş ruhuyla yeniden canlandırdığı kulupte cok ilginc gelişmeler yaşanıyor... ”İyi gunde , kotu gunde hep beraberiz cunku biz Ankaragucluyuz” sloganlarıyla takımına destek olan buyuk Ankaragucu taraftarları; kimi bayram harclıklarını biriktirerek , kimiyse şehir dışında olmasına rağmen maclara gelemeyeceği halde sadece #DİRİLİŞ ruhuna destek vermek icin kombinesini alıyor. 12 yaşındaki Batuhan Ozdemir’de bu bu ozverili, yaşı kucuk ama yureği buyuk bir Ankaragucu taraftarı… Bayram harclıklarını biriktirerek takıma destek olmaya calışan Batuhan : ” Bayram harclıklarımla kombine bileti alarak takımımıza destek olmaktan dolayı cok mutluyum.Takımımızın şampiyon olacağına yurekten inanıyorum.”dedi. Yaşanan goruntuler personelimize duygusal anlar yaşattı. Bugun ayrıca Ankaragucu'nun sembol isimlerinden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktoru Hakan Kutlu da Tandogan Tesisleri’ne gelerek kombine bileti aldı.Kutlu : ” Sayın Başkanımız Mehmet Yiğiner’in başlatmış olduğu #DİRİLİŞ hareketine bizde elimizden geldiği kadar destek olmaya calışıyoruz.” dedi. Bir başka kombine manzarasıda Amerikalı baba-kız vasıtasıyla yaşandı. Bugun Tesislere gelerek kendine ve kızına kombine kartı alan Amerikalı Andrew Painter ve kızı Malika Painter “Ailece koyu bir Ankaragucu taraftarıyız” dedi. 3 yıldır Ankaragucu maclarını kacırmadığını ifade eden Adrew, bu yıl takımımızı şampiyon olarak gormek istiyorum dedi. Turkiye’yi ve Turk’leri cok sevdigini belirten Andrew “Karakurt” ismini aldığını soyledi. Minik Amerikan Guclu Malika ise : ” Ankaragucunu cok seviyorum.Maclarda Ankaragucu desteklemek benim icin keyif verici.Koyu bir Ankaragucu taraftarıyım.” dedi. Turkcede konuşabilen Malika “Guruluyuz, gucluyuz , Ankaragucluyuz.” diyerek herkesin sempatisini kazandı. Kaynak __________________