Galatasaray'a transferi an meselesi olan Oğulcan Cağlayan hakkında eski teknik menajerimiz Suha Sidal acıklama yaptı. İnter, Ajax gibi kuluplerinde peşinde olduğu ancak Galatasaray ile anlaşması an meselesi olan Oğulcan Cağlayan hakkında eski teknik menajerimiz Suha Sidal, Bursaspor Akademi'ye ozel acıklamalar yaptı. Sidal ; ''Oğulcan’ın bu sene prof yapılması lazımdı. Ben hep bunu soyledim, Semih ile kıyaslamam bile Oğulcan’ı. Bu sezon başı kampa da gitmişti, kampa giden adam prof yapılmaz mı ? Hikmet Hoca’da prof yapılmasını istiyordu. Bizim planlamamızda bu sene başı prof yapıp kampa goturmek vardı ancak kongre sureci olayı karıştırdı. Ama ne olursa olsun yeni yonetimin prof imzalatıp kampa goturmesi gerekiyordu. Ben bunu yeni yonetimi suclamak icin soylemiyorum. Yonetimler devamlılık arzeder. Kongreden sonra kim gelirse gelsin bunu yapması lazımdı.'' dedi. İsmail Haktan'a karşılık 2 Oğulcan Yeni yonetimin sozleşmesini feshederek yolları ayırdığı İsmail Haktan'a Ankaraspor'un talip olduğunu ve ona karşılık Oğulcan Cağlayan ile Oğulcan Şahin'in yetiştirmelerini alma planlarının olduğunu belirten Sidal sozlerine şoyle devam etti ; ''Faruk Korkmaz şahittir, İsmail Haktan’ı Ankaraspor istiyordu bende karşılığında 500 bin TL bonservis istemiştim. Biraz daha aşağısını teklif ettiler, ancak eski yonetimimiz kararı yeni yonetime bıraktı. Biz bu transfere karşılık Oğulcan Cağlayan ile Oğulcan Şahin’in yetiştirmesini alacaktık. Ancak gelen yonetim ertesi gun beni gonderdi, daha sonrada İsmail Haktan’ın sozleşmesini feshetti ve bedelsiz gonderdi. Keşke bazı şeyleri sorsalardı, anlatırdım ancak gerek duymadılar. Ben işimi yuzde yuz yaparım, belki bu transfer olsaydı iki genc oyuncumuzun ustune para bile alabilirdik. '' Erhan Koncak / Bursasporakademi.com
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sidal'dan Oğulcan acıklaması..