Malatya'dan valiliğe tepki
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Malatya'dan valiliğe tepki
-
04-10-2019, 23:00:16Malatya'dan valiliğe tepki Malatyaspor'da sezon acılışına saatler kala Valilikten yapılan bir tebligat yonetimi şoke etti. Malatya Valiliği, 2 gun once hazırlık macı oynanan Malatya İnonu Stadı'nın kapalı tribunlerinin sağlam olmadığını ve kapalı tribunune seyirci alınmaması yonundeki tebligatını sarı-kırmızılı kulube bildirdi. Kulup Başkanı Haşim Karadağ, kulup idari tesislerinde duzenlediği basın toplantısında, sezon acılışında kapalı tribune seyirci alamayacaklarını belirtti. Kapalı tribune seyirci alamayacakları icin cok uzuntulu olduklarını ifade eden Karadağ, "Valilik tarafından kulube gonderilen ve kapalı tribune hicbir şekilde seyirci alınmaması gerektiği bildirilen yazı sezon acılışına saatler kala bize tebliğ edildi. Ama hedefe giden bir takım icin biz bunları sorun olarak kabul etmiyoruz. Şampiyonluğa inandık. Tribunumuz kapalı da olsa ekip olarak biz bu işe inandık. Maddi ve manevi ne yapılması gerekiyorsa yaparız. Sezon sonunda şampiyon olacağız. Malatyaspor'un gercek sahipleri olan vefakar ve cefakar taraftarları yanımızda gormek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. Onlar da bizim gibi şampiyonluğa inansınlar" diye konuştu. Kapalı tribune seyirci alınmamasının kombine kartların satılması nedeniyle sadece maddi kayıp değil, manevi kayıp anlamına da geleceğini belirten Karadağ, sorunun cozulmesini beklediklerini soyledi. Karadağ, "Malatyaspor'u kimseye oyuncak yapmayacağız. Federasyon olur, başkası olur, kim olursa olsun mucadele edeceğiz. Kimseyi suclamıyorum. Ama mucadele verilmesi gerekiyorsa gereken mucadeleyi veririz. Kimseye karşı diyet borcum da yok kimseden bir beklentim de yok. Malatyaspor'a hizmetim dokunmadığını anladığım gun, buna kalben inandığım gun kongreye giderim" dedi. __________________