Sivasspor Yonetim Kurulu, Sanica Boru Elazığspor macının ardından gorevinden ayrılan teknik direktor Rıza Calımbay'a veda yemeği verdi. Sivasspor Kulubu Başkanı Mecnun Otyakmaz, sezon boyunca inişli cıkışlı bir grafik sergilemelerine ve hakem hatalarına rağmen başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını soyledi. Sivasspor Yonetim Kurulu, Sanica Boru Elazığspor macının ardından gorevinden ayrılan teknik direktor Rıza Calımbay'a veda yemeği verdi. Otyakmaz, bir otelde verilen yemekte yaptığı konuşmada, Calımbay'ın Sivasspor'a yaptığı hizmetlerin devam edeceğine tum kalbiyle inandığını soyledi. Calımbay'a kulube verdiği hizmetler icin teşekkur eden Otyakmaz, "İnişli cıkışlı grafiğe ve hakem hatalarına rağmen başarılı bir sezonu geride bıraktık. Turkiye Kupası'nda yarı final oynadık" dedi. Otyakmaz, ligin son haftalarına doğru Calımbay'ın ayrılmak istediğini kendilerine ilettiğini belirterek, "Hocamız değişikliğin hem teknik heyet hem de kulup uzerinde olumlu etki yapabileceğini belirtti. Bunların makul, mantıklı sebepler olduğunu değerlendirdikten sonra belki de Turkiye'de şimdiye kadar yaşanmamış bir teknik direktor ayrılığına gittik. Boyle ayrılık belki hicbir kulupte yaşanmamıştır. Umarım bu tur ayrılıklar butun kuluplere ornek olur. Boyle dostca, kardeşce, helalleşerek ayrılmak diğer kuluplerimizde de yaşanır. Vermiş olduğu hizmetler ve başarılardan dolayı hocamıza teşekkur ediyorum" dedi. CALIMBAY'IN KONUŞMASI Rıza Calımbay ise Sivasspor'u yukarıda tutmak icin elinden gelen cabayı gosterdiğini, Sivaslı olduğu icin gurur duyduğunu dile getirdi. Sivasspor'da gecen sezon sıkıntılı gunler gecirdiğini anlatan Calımbay, butun sıkıntılara rağmen kenetlendiklerini ve playoffa kalmayı başardıklarını anımsattı. Her kulupten ayrılırken beyaz bir sayfa bıraktıklarını ifade eden Calımbay, bugune kadar ayrıldığı hicbir kuluple sorun yaşamadığını soyledi. Konuşmaların ardından Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Sivas Belediye Başkanı Doğan Urgup ve Otyakmaz, Calımbay'a plaket verdi. Ntvspor __________________