Ankaraguclu oyuncular arayış icinde
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ankaraguclu oyuncular arayış icinde
-
04-10-2019, 22:58:28Ankaragucu’nun yonetim kanadında yaprak kıpırdamazken, sarı-lacivertli oyuncular yeni takım arayışlarını hızlandırdı. Ankaragucu’nde, sezonun tamamlanmasının ardından iki haftayı aşkın bir sure gecmesine rağmen suren sessizlik, camianın sinirlerini gerdi. Mevcut yonetim, kısa bir sure once yaptığı acıklamada, sozleşmesi sona eren oyuncularla anlaşmak icin transfer komitesi oluşturulduğunu belirtmiş, oyuncularla yapılan ilk goruşmede kendilerinin 10-15 gun sure istediğini kamuoyuna duyurmuştu. Gecen surede bu yonde olumlu bir adımın atılmadığı, sozleşmesi suren Kaan Kanak, Mert Erdoğan, Serkan Şirin, Mehmet Taşcı ve Orhan Evci’nin alacakları odenmediği gerekcesi ile sozleşmelerinin tek taraflı feshi icin TFF’ye başvurduğu belirtildi. Ankaragucu’nde ayrıca, Bayram Olgun, Enes Kubat, Timur Bayram Ozgoz, Bilal Gulden ve Gokhan Erdoğan’ın sozleşmeleri 31 Mayıs 2013 tarihinde sona eriyor. Transfer komitesi ile yapılan ilk goruşmelerde, onerilen rakamları oyuncuların cok duşuk bulduğu ve yeni sozleşmeye sıcak bakmadıkları ileri suruldu. Daha once Antalyaspor ile on anlaşma yapan Bilal Gulden’in, kendisine teklif edilen rakamı az bulup, rotayı Kayseri’ye cevirdiği oğrenildi. Tum bu gelişmelerin ardından soysal medyada yonetime yonelik eleştiriler artarken, taraftarlarca, “Transfer yasağını kaldıracağız hedefiyle yola cıkan ve bunu başaramayan yonetim, elindeki kadroyu tutma konusunda başarı gosterecek mi merakla bekliyoruz? ifadeleri kullanıldı. Kaynak __________________