Torku Konyaspor Teknik Direktoru Uğur Tutuneker, Bucaspor'u 2-1 yenerek PTT 1. Lig play-off'unda final oynamaya hak kazandıkları macta ust duzey mucadele ederek sahadan galibiyetle ayrıldıklarını soyledi. Torku Konyaspor Teknik Direktoru Uğur Tutuneker, Bucaspor'u tebrik ederek başladığı konuşmasında, şanssız şekilde yenildikleri ilk musabakanın ardından ust duzey mucadele ortaya koyduklarını ve macı kazandıklarını soyledi. Futbolcularının cok inanclı şekilde mucadele ettiğini kaydeden Tutuneker, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Cok kısa sure sonra Manisaspor'la karşılaşacağız. Yarın yola cıkıp Eskişehir'e gececeğiz. Final macı bir gun beklendikten sonra pazartesi gunu de oynanabilirdi. Rakibimiz de aynı durumda. Manisaspor, ligin onemli takımlarından bir tanesi. Ligde iki macta da onları mağlup etmiştik. Ancak final macı farklı. Maca cok iyi konsantre olup, Super Lig'e cıkmak istiyoruz" dedi. KARAFIRTINALAR: KAMUOYUNUN BEKLEMEDİĞİ BİR ŞEYİ BAŞARDIK Bucaspor'un teknik direktoru Sait Karafırtınalar, "Muthiş bir sezon gecirdik ve kamuoyunun beklemediği bir şeyi başardık" dedi. Karafırtınalar, mactan sonra katıldığı basın toplantısında, Torku Konyaspor'u tebrik ederek, futbolcuların bu sezon beklentilerin cok uzerinde işler cıkardıklarını soyledi. "Oyuncularımın hepsinden Allah razı olsun" diyen Karafırtınalar, "Muthiş bir sezon gecirdik ve kamuoyunun beklemediği bir şeyi başardık. Hakemle ilgili de bir şeyler soylemek istiyorum. Gecen macta rakip takım, Serkan Cınar icin olumsuz eleştiri yaptı. Ancak o macta Erkan'ın duşurulmesine neden penaltı verilmediği ve Ali Turan'a neden kırmızı kart gosterilmediği sorulmadı. Bugun Mehmet Batdal duşuruluyor, penaltımız verilmedi. Yediğimiz 2. golde Erkan'a faul yapılıyor ama aleyhimize atış veriliyor. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum" dedi. BİR YANDA HUZUN BİR YANDA SEVİNC Karşılaşmanın ardından buyuk sevinc yaşayan Torku Konyasporlu futbolcular ve teknik heyet, sevinclerini kendilerini desteklemeye gelenler taraftarıyla paylaştı. Buyuk uzuntu yaşan oyuncularını tribunlere cağıran Bucasporlu seyirciler de futbolculara moral vermeye calıştı. Ntvspor __________________