Kasımpaşa'da mutlu bir Alman! [ST]
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kasımpaşa'da mutlu bir Alman! [ST]
-
04-10-2019, 22:57:23Kasımpaşa'nın sezon başında Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı tecrubeli orta saha oyuncusu Fabian Ernst, iyi bir sezon gecirdiklerini belirtirken, Kasımpaşa'da da cok mutlu olduğunu soyledi. Spor Toto Super Lig'de 2012-2013 sezonunu 6. sırada bitirerek tarihinin en başarılı donemini yaşayan Kasımpaşa'da kaptan Fabian Ernst, yeni bir takım olarak onemli bir iş başardıkları soyledi. Alman futbolcu Ernst, zor bir sezon gecirdiklerini ve lige yeni yukselmiş bir ekip olarak sezonu 6. sırada bitirdikleri icin mutlu olduklarını belirtti. İstikrarlı bir sezon gecirdiklerini vurgulayan Ernst, "Sezona yepyeni oyuncularla yeni bir takım olarak başladık ama iyi bir iş cıkardık. Bizim icin hedef zaten ligi ilk 8 sırada bitirmekti. Bu hedefimizinde ustune cıkarak ligi 6. sırada bitirdik ve bu da başarılı bir sonuc. Tabii ki biraz daha yukarı sıralarda olabilirdik. Bunun icin elimize fırsatlar da gecti. Bu şansları değerlendirebilsek belki gelecek sezon icin Avrupa kupalarına katılabilirdik ama olmadı. Sonucta başarılı bir sezonu geride bıraktık" diye konuştu. "KASIMPAŞA'DA COK MUTLUYUM" Kasımpaşa forması altında cok mutlu olduğunu dile getiren Ernst, lacivert-beyazlı kulupte daha buyuk başarılar yaşayacağına inandığını kaydetti. Alman futbolcu, gelecek sezon kendilerinden beklentilerin arttığını anlatarak, "Aslında Kasımpaşa takımı yeni bir başlangıc yaptı. Bu başlangıcın icinde ben de olduğum icin mutluyum. Gelecek sezon daha iyi yerlere geleceğimizden şuphem yok. Buranın kaptanı olarak bu kulupte forma giydiğim icin cok mutluyum" diye konuştu. Gelecek sezon daha iddialı bir takım olacaklarını da vurgulayan lacivert-beyazlı takımın kaptanı, beklentileri karşılayacaklarını kaydetti. "LİG COK KALİTELİ GECTİ" Sezon başında, 2,5 sezon formasını giydiği ve lig şampiyonluğu yaşadığı Beşiktaş'tan lacivert-beyazlı kulube transfer olan Ernst, ligin bu yıl cok kaliteli gectiğini dile getirdi. Cok iyi futbolcuların artık Turkiye'yi tercih ettiğini aktaran tecrubeli futbolcu, "Ligin kalitesi cok yukseldi. Buyuk takımların transferlerine bakınca bunu goruyoruz. Diğer takımlar da bunun altında kalmadı ve cok iyi kadrolar kurdu. Puanlar birbirine cok yakındı. Kesinlikle zevkli, cekişmeli ve kaliteli bir sezon gecirdik" ifadelerini kullandı. Kendisini de değerlendiren Alman futbolcu, istediği gibi olmasa da iyi bir performans gosterdiğini soyleyerek, "Performansımdan cok memnun kaldığımı soyleyemem ama takım icin oynadım. Fena bir sezon gecirmedim ama daha da iyi olabilirdim. Sonucta burada onemli olan takımın başarısı. Ben de bu takımın kaptanı olarak elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim" şeklinde konuştu. Ntvspor __________________