Bayram Olgun kararsız! [ST]
Futbol0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bayram Olgun kararsız! [ST]
-
04-10-2019, 22:57:21PTT 1. Lig'den duşen Ankaragucu'nun formasını giyen kaleci Bayram Olgun, sozleşmesinin sona erdiğini ancak ne yapacağına henuz karar vermediğini soyledi. PTT 1.Lig'de kotu bir sezon gecirerek Spor Toto 2. Lig'e duşen Ankaragucu'nde, sozleşmesi sona eren kaleci Bayram Olgun, takımda kalıp kalmama konusunda kararsızlık yaşıyor. Genc kaleci, 8 yıldır formasını giydiği Ankaragucu Kulubu'nde sozleşmesinin bu sezon sona erdiğini, bu nedenle karışılık duygular icinde bulunduğunu soyledi. Henuz 23 yaşında olmasına rağmen Ankaragucu Kulubu ile Spor Toto Super Lig, PTT 1.Lig tecrubesi yaşadığını belirten Bayram Olgun, "Kulupteki sıkıntılar nedeniyle cok kucuk yaşta forma giyme şansı buldum. Bu kulup bana cok şey kattı. Ancak bunun karşılığında da ben bugune kadar hicbir şekilde maddi konuları gundeme getirmedim. Parayı her zaman ikinci plana bıraktım" dedi. Bayram Olgun, sezon sona ermeden cok sayıda kulubun kendisini takip ettiğini oğrendiğini dile getirerek, "Resmi olarak sozleşmem sona erdi. Liglerin bitimiyle birlikte Spor Toto Super Lig ve PTT 1.Lig'den cok sayıda takımdan transfer teklifi aldım. Geleceğim adına en iyi kararı vermek istiyorum. Benim yuvam Ankaragucu ancak artık şartların da oluşması gerekiyor. Sezonun sona ermesinin ardından yonetim bir kez benimle goruştu. Neler duşunduğumu sordular ancak hic bir şekilde parasal konulara girilmedi. Ben yıllardır para almadan forma giydim. Cok sevdiğim kulubume de bu şekilde vefa borcumu odediğimi duşunuyorum. Kulupten ayrılırsam da kimse bana kırılmasın. Cunku her profesyonel futbolcu gibi ben de geleceğimi ve ailemi duşunmek zorundayım" dedi. Transferiyle ilgili aceleci olmayacağını da anlatan genc file bekcisi, "Şimdi Antalya'da ailemin yanında sezonun yorgunluğunu atıyorum. Bir sure transferi de duşunmeyeceğim. Dinlendikten sonra kendim icin en doğru kararı vereceğim" diye konuştu. Ntvspor __________________