Bursaspor taraftarları olağanustu kongrenin belirlenen ilk tarihte coğunluk sağlanarak yapılması gerektiğini soyledi. Taraftarlar, "10 gunde kaybedeceğimiz cok şey var" dedi. Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından yonetim kurulu gercekleştirdiği toplantı ile 7 Haziran tarihinde 'Olağanustu Genel Kurul' kararını almıştı. Bu tarihte gerekli coğunluk sağlanmaması durumunda ise kongrenin 17 Haziran'da yapılmasına karar verilmişti. Bursaspor taraftarları, bugun yaptıkları basın toplantısıyla, kongrenin ilk tarihte coğunluk sağlanarak gercekleşmesi gerektiğini vurguladı. Taraftarlar, coğunluk sağlanmaması durumunda ise 10 gunluk surenin takım icin zaman kaybı olacağına dikkat cekti. Taraftarlar adına konuşan Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Guzelsoz şunları soyledi: "Bursaspor tarihinde, belirlenen ilk gunde kongresi hic olmamıştır. Bunun icin kamuoyu yaratmak istiyoruz. 10 gibi bir sure icinde kaybedeceğimiz cok şey var. Bunu gecen sene yaşadık. Yapılamayan bir transfer icin Twente macı sonrası Avrupa trenini kacırdık. Kongre uyelerinin ilk gunde coğunluğu sağlamasını istiyoruz. Bu 10 gunluk surecte belki sezonu, ya da şampiyonluğu kacırabiliriz. Birşeyleri kacırmamak adına herkes uzerine duşen gorevi yerine getirsin. Başkanımızı ve yonetim kurulumuzu secelim. Butun başkan adaylarına başarılar diliyoruz. Biz İbrahim Yazıcı gibi bir başkan istiyoruz. Dik durmasını bilen bir adam istiyoruz. Kimsenin kuklası olmayacak yoneticiler istiyoruz. Başarılı bir yonetim istiyoruz. Tum Bursa'nın desteklediği, kamuoyu tarafından sevilen, bilinen bir başkan adayı istiyoruz. Adaylıklarını acıklayan herkes bizim icin cok değerlidir. Tekrar hepsine başarılar diliyoruz." Bursasporluyuz.net __________________