Başarılı sağ bek oyuncumuz Şener Ozbayraklı Avusturya kampının ikinci gununde resmi televizyonumuz Bursaspor TV’ye acıklamalarda bulundu. TEMPOMUZ COK YUKSEK Şener Ozbayraklı, 2013-2014 sezonu calışmalarına Bursa’da başladıklarını ve ikinci etap icin Avusturya’ya geldiklerini ve cok guzel bir ortamda calışma fırsatı bulduklarını belirtti. Şener, “Bursa’nın sıcak havasının ardından Avusturya’nın Seefeld bolgesindeki serin ve temiz havada calışmak bizim icin cok guzel. Bu sezon 3 kulvarda oynayacağız. Spor Toto Super Lig, Ziraat Turkiye Kupası ve inşallah Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Yorucu antrenmanlar yapıyoruz ama bunun meyvesini almamız gerekiyor. Oynayacağımız maclar ust duzey olacak. En iyi şekilde hazırlanmamız lazım. Tempomuz cok yuksek. İnşallah sakatlık yaşamadan sezona gireriz” dedi. Kamp doneminde arkadaşlığın cok onemli olduğunu vurgulayan Şener, “Avusturya’da 25 gun gecireceğiz. Antrenmanlardan geri kalan zamanda takım arkadaşlarımız ile birlikte odalarımızda beraber sohbet ediyoruz. Takımdaki arkadaşlığımız cok iyi durumda” dedi. KENDİMİ İSPATLAMAM LAZIM Bursaspor’a alt ligden gelip, Super Lig’de oynamanın kolay olmadığını belirten Şener sozlerini şoyle surdurdu; “Bursaspor’a geldiğimde heyecanlıydım ama bir yandan da kendimi ispatlamam gerekiyordu. Allah yardım etti guzel maclar cıkardım. Cok olumlu tepkiler aldım. İnşallah bundan sonra da boyle devam eder. Futbolumu geliştirmek adına cok calışıyorum. Ben biran da cok ust duzey maclar oynamaya başladım. Tecrube kazandım. İnşallah bundan sonrası daha iyi olacak” dedi. YAPACAĞIM COK ŞEY VAR Bursa’da taraftarların kendisine cok destek verdiğini belirten Ozbayraklı, “ Geldiğim gunden bu yana alışma surecimde hicbir sıkıntı yaşamadım. Taraftarlarımız gordukleri yerlerde bana surekli moral verdiler. Onların bana olan desteklerine sahada en iyi şekilde cevap vermem gerekiyor. Benim burada yapacağım cok şey var. 3 yıllık mukavelem var. Bursaspor beni yollamayı duşunmediği surece başka takıma gitmeyi duşunmem” dedi. Bursaspor.org __________________