Uc’u bir arada…
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Uc’u bir arada…
-
04-10-2019, 22:55:52Bugun yapılan imza toreniyle defansımızın bel kemiğini oluşturan 3 futbolcumuzun sozleşmeleri uzatılarak, takımımız icin cok onemli bir adım daha atıldı. Genc ve yetenekli oyuncularımız Volkan GEYİK’in sozleşmesi 2016 , Aytac ODEN’in sozleşmesi 2015 ve Orhan EVCİ’nin sozleşmesi ise 2015 yılına kadar uzatıldı. Beştepe tesislerimizde yapılan imza toreninde konuşma yapan Başkanımız Mehmet YİĞİNER : “Bugun yaptığımız sozleşmelerle Ankaragucunun geleceği icin onemli bir adım daha attık.Takımımızın kadrosunu elde tutmak icin belirlediğimiz hedeflere buyuk oranda ulaşmış olduk.Takımımızın bu sene şampiyonluk yaşayacağına inanıyorum. Yaptığımız sozleşmelerle birlikte oyuncularımızın %80′nin sozleşmesini uzattık.Ozellikle defansta fire vermedik ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.Kulubumuzun geleceği adına yapılması gereken ne varsa fazlasıyla yapmaktayız .Ankaragucu emin adımlarla yoluna ilerliyor.Bu sozleşmelerin camiamıza ve futbolcularımıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. Yapılan imza toreninde oldukca mutlu oldukları gozlenen futbolcularımız ise cok calışıp, Ankaragucunu hak ettiği yere taşımak icin mucadele edeceklerini,Ankaragucunde kaldıkları icin mutlu olduklarını ifade ettiler.Her konuda desteğini hic esirgemeyen Başkanımız Mehmet YİĞİNER ve Yonetim Kurulundan oldukca memnun olduklarını ifade eden yetenekli oyuncularımız bu sene şampiyonluk icin mucadele edeceklerini soyleyerek imzaların tum taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz şeklinde konuştular. Ankaragucu.org __________________