“Tepkiler cığ gibi buyuyo” derken geldi Taiwo. Taraftarın ve basının, hatta Hikmet Karaman’ın Bursaspor’daki transfer durgunluğunu protesto icin yaktığı ateş, sonunda yeni yonetime hız kazandırdı, yolunu aydınlattı ve elle tutulur ilk icraat ortaya cıktı. Cunku,”Madem iş yapmayacaktınız, neden ortaya cıktınız?”a kadar gelmişti iş. Hele hafta icinde Bursaspor resmi sitesinde yapılan “Veronalı Jokic ile anlaştık.İmza atmak icin bu akşam Bursa’ya gelecek” acıklamasının ardından adı gecen futbolcunun Villarreal ile 4 yıllık sozleşme imzalaması, UEFA’nın Musa ve Basser’e verdiği cezaların son anda ortaya cıkmasına Hikmet Karaman’ın buyuk tepki gostermesi, ortalığı iyice karıştırmıştı. Verilen cezalar biraz daha hasır altında kalsa, belki de cok daha ters durumlar ortaya cıkacak ve Bursaspor gibi buyuk bir takıma hic mi hic yakışmayacaktı. Bu arada, genel direktorun ne iş yaptığı bile sorgulanır hale gelmişti. Hikmet Karaman ayrıca,”Transferleri ben de sizin gibi bekliyorum. 4 kaliteli oyuncuyu kadromuza katamazsak, mahcup duruma duşeriz” derken, resmen yonetime,”İnce ince Yasemince” dizisini seyrettirmeye başlamıştı. İşte boyle calkantılı gunlerde ilac gibi geldi Taiwo transferi. Buna “Yonetim direkten dondu” de diyebiliriz. Yeni isimlerle yapılan temasların gun yuzune cıkması da, sondurulen yangının soğutma calışmaları gibiydi. Şimdilik sakinleşen havanın Bursaspor’a daha olumlu yollar acmasını diliyoruz. Kaynak: Bursa Hakimiyet __________________