Turkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 20-25 Eylul 2016 tarihlerinde Antalya’da duzenlenecek olan Federasyon Kupası basın toplantıları Antalya Etnografya Muzesi’nde gercekleştirildi. Federasyon Kupası’na katılacak olan 18 takımın baş antrenoru ve takım kaptanlarının katıldığı basın toplantısında konuşan Baş Antrenorumuz Şemsettin Baş, Federasyon Kupası’nı sezon oncesi hazırlık turnuvası olarak gorduklerini belirtti. BAŞ: “ TBL’DE COK DEĞERLİ TAKIMLAR YER ALIYOR” Şemsettin Hoca şu acıklamalarda bulundu; “ Oncelikle tum takımlara sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum. Federasyon Kupası’na gelince sezon başı biz hazırlık aşamasındayız. Erken başlasak gibi gozuksek de sistemlerin oturması zaman alıyor. Biz hazırlık turnuvası olarak goruyoruz. Cok değerli takımlar, antrenorler ve oyuncular var. Butun takımlara hayırlı bir sezon diliyorum” dedi. SALİH : “ ZOR BİR PERİYOT BİZİ BEKLİYOR” Kaptan Salih Uğraşan ise altı gun icinde toplam 5 zorlu mac oynayacaklarını belirttiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Turnuva oncesinde tum sporcu arkadaşlarıma sakatlıksız bir turnuva diliyorum. Altı gun icerisinde toplam 5 mac var. Zor bir periyot bizi bekliyor. Zor bir gruptayız Sezon oncesinde kendimizi gormek acısından guzel olacak. Tum takımlara başarılar diliyorum.” Basın toplantıları toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Bursaspor.org