Mustafa Tuncakın'ın bugunku koşe yazısı. Bursaspor iyi gidiyor ama, bizim Arena'nın cimleri maalesef kotuye gidiyor. Başakşehir macında sahadaki bolum bolum sararmaları gorunce, " Daha sezon başı ve ilk mac. Bu da ne?" demiştik ama Kayserispor mucadelesinde futbolcuların her hareketinde okkalı bir şekilde kalkan cim ve topraklar, ustune tuz biber ekti. Demek saha bakımında işler iyi gitmiyor. Demek yağışlar başlayınca saha daha da bozulacak. Bursaspor icin kotu bir gelişme bu. Aslında tum futbolcular icin demek lazım. Oncelikle sakatlığa davetiye. Kayseri macını hatırlayın. Daha ilk dakilarda Del Valle istediği ortayı yapamayınca, elleri ile zemini gosterip şikayetci olmuştu. Aslında bozuk zemin onun icin tam bir felaket. Sağ kulvarda devamlı bindirme yapan, onundeki 3-4 rakibi birden calımlayan bir futbolcuya icerden darbe. Gelen bilgilere gore suni guneş ışığı lambaları calışmıyor. Cunku altyapılarının yetersiz olduğu belirtiliyor. Evet bizim Arena'da maalesef eksiklikler bitmek bilmiyor. Bursaspor Divan Kurulu'nun son toplantısında da icerisi ile ilgili bircok şikayetler vardı. Fakat bir cevap cıkmadı. Bu iş boyle geldi, boyle gidecek galiba. ŞAMAR OĞLANINA DONDU Ozan Tufan Fenerbahce'de şamar oğlanına dondu. Herkes onunla uğraşmaya başladı ve Ozan da sonunda patladı. Basına verdiği demec tam bir feryat: "Ondekiler atamıyor, suclu biz oluyoruz. Gittiğim kafede restoranda herkes beni sorguluyor. Sosyal medyaya, gazete ve TV yorumlarına bakıyorum hep beni sucluyorlar. Her şeyin benim uzerimden yapılmasına dayanamıyorum" Eeeeeee Ozan. Bunları giderken duşunecektin. Bursasporum.com
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Cimler okkalı kalkmaya başladı