Talat Papatya '' Ust Tura Gecmek İstiyoruz ''
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Talat Papatya '' Ust Tura Gecmek İstiyoruz ''
-
04-10-2019, 22:51:44Ziraat Turkiye Kupası 2. turunda 22 Eylul Perşembe gunu Kutahyaspor'u konuk edecek Goztepe'nin kulup başkan vekili Talat Papatya, musabakayı kazanıp, bir ust tura cıkmak istediklerini bildirdi. Papatya, AA muhabirine acıklamada, ilk 4 haftayı geride bıraktıkları ligde pazartesi gunu Manisaspor'a konuk olacaklarını onun oncesinde perşembe gunu Ziraat Turkiye Kupası 2. turunda Kutahyaspor'u ağırlayacaklarını hatırlattı. Geniş bir kadrolarının olduğunu kaydeden Papatya, "Goztepe olarak her maca kazanmak icin cıkıyoruz. Kutahyaspor karşısında da kazanıp adımızı bir ust tura yazdırmak icin mucadele edeceğiz." dedi. Papatya, TFF 1. Lig'de Şanlıurfaspor macında aldıkları galibiyetin takıma moral verdiğini belirterek, şoyle konuştu: "Gecen hafta bir kez daha gorduk ki takımımız istediği sonucları alabilecek gucte. Şanlıurfaspor macında ilk yarıdaki oyundan dolayı herkesin beklentisi arttı. Manisa'da da aynı oyunu oynayabileceğimizi duşunuyorum. Manisa deplasmanında evimiz gibi rahat ediyoruz. Zaten Manisaspor en zor anımızda gecen sezon bize kucak actı ve ic saha maclarımızın bazılarını orada oynadık. Tekrar Manisaspor yonetimine ve camiasına teşekkur ediyorum." İki takım taraftarlarının arasında centilmence bir diyalog olduğunu kaydeden Papatya, "Musabakanın Ege insanına yakışır şekilde centilmence gececeğini duşunuyorum. Manisaspor'la hem taraftar hem de yonetim bazında cok iyi bir diyaloğumuz var. Pazartesi gunku macta da rekabetin saha icinde kalacağını duşunuyorum." ifadelerini kullandı. Haber Kaynak : A.A __________________