Başkan Sepil İstanbulda ki GOZTEPE'lilerle Bir Araya Geldi
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Başkan Sepil İstanbulda ki GOZTEPE'lilerle Bir Araya Geldi
-
04-10-2019, 22:50:00İstanbul’daki Goztepeliler’in konuğu olan Sayın Mehmet Sepil cok onemli acıklamalarda bulundu. “Başkan olmak cocukluk hayalimdi. Futbolu ve camiadaki bazı dinamikleri tanımak zaman aldı.” İzmir’deki bir rafineri projesinde Altınbaş Grubu ile calışırken, Genel Mudurum aracılığı ile beni yonetime girmeye davet ettiler. Teşekkur ettim, cok guzel işler yapmak istediklerini soyledim ama kabul edemedim. Siz eğer bir gun yapamayacağınızı duşunurseniz, o zaman konuşuruz dedim. O gun geldi ve taşın altında elimi soktum. “Goztepe Başkanı” olmak cocukluk hayalimdi. Bu işe başlayınca once İzmir’den uzun yıllar ayrı kalmamdan oturu camiayı tanımak, futbol yonetimini tanımak benim icin zaman aldı. Bizim camiamız birbirine ve başkalarına kızgın ve kırgın bir camia. Benim kimseyle kırgınlıklarımın, kızgınlıklarımın olmaması benimi icin bir avantajdı. “Benim bir hayalim var! Benim bir inancım var!” Goztepe şu kurumsal olarak ve sportif başarılar, faaliyetler olarak herşeyin başında. Ben bu işe Goztepe’ye inanarak başladım. Eğer hayallerimizi doğru bir duşunme ve planlama aşamasından sonra, yine doğru bir yonetimle uygulamaya koyarsak inancımızı ve hayallerimizi gercekleştirmememiz icin hicbir sebep yok. Goztepe bir silkiş icinde. Duşunmeli, ayağı yere basan planlar yapmalı ve doğru bir kurumsal kadroyla iyi niyetli azami caba sarfederek bunları uygulamalıyız. Turkiye’de buyuk diye gosterilen kuluplerden daha iyi olabiliriz. Ben bu inancla geldim. “Birlikte olmalıyız. Herkes yapabildiği şeyi katkı olarak sunmalı.” Goztepeliler oncelikle birlik olmalı. İstanbul’da birliği ve sosyal faaliyetleri gercekleştirebilecek yerimiz olması bizi mutlu eder ama onceliğimiz bir dernek kurmak olmamalı. İstanbul’da bulunan Goztepeliler ve İzmirliler kendi profesyonel imkanları dahilinde birlik olmalı ve Goztepe faydası icin olabilecek duşunce ve uygulama aşamalarına katkıda bulunmalı, spor yonetimi, şubelerin ve profesyonel ekibin faydasına olabilecek araştırmaları yaparak Kulube sunmalı ve marka değerinin yukseltilmesi noktasında katkıda bulunmalı. Bu yolda ben ve yonetim ekibimiz her turlu desteği vermeye, her turlu calışmayı yapmaya acığız. “Goztepe’nin kimliği futboldan ibaret değildir.” Goztepe hicbir zaman sadece futboldan ibaret değildir, Goztepe’nin kimliği sadece futbol ile bağdaştırılamaz. Eskiden olduğu gibi bugun de armayı başarıyla temsil eden yelken, hentbol, eskrim gibi amator şubelerimiz var. Bunlar camianın icinden cıkmış, kendi hikayeleri olan şubelerimiz. Hentbol onumuzdeki yıllarda daha iyi olacak. Altyapı calışmalarımız var. Biz amator şubeleri tesis ve malzeme olarak destekemeye hazırız ve destekiyoruz. Onumuzdeki yıllarda bir salon sporu şubesi daha acma yonunde calışmalarımız var. “Borcu olmayan birkac kulupten biriyiz, 200’den fazla calışanımız var.” Bugun PTT 1. Liginde şampiyonluk mucadelesi veriyor, amator branşlarda başarıdan başarıya koşuyor, sporcu yetiştiriyoruz. Sadece futbolda 14 spor okulumuz var. Tesislerimizi genişlteriyor ve 200’den fazla calışanımızla geleceğin Goztepe’sini inşa ediyoruz. “Gursel Aksel Stadımız geliyor.” Herkes bilir, başta Gursel Aksel Tesislerimizin yerine bir stad yapılmasına karşıydım. Orayı gezdiğimde, altyapıdaki cocuklarımızı gorduğumde onların cıkmasına razı olamadım. Ancak daha sonra ilk yapılan proje bir şekilde engellendiğinde proaktif davrandım ve yeni projeyi bizzat ben cizdirdim. Bu surecte tum dunyadaki stadları inceledim ve en iyi stad mimarları ile goruşmeler yaptım. Ben de bir stad uzmanı oldum diyebilirim. Dun (14 Ekim) Sayın Başbakanımız ile birlikte stadımızın mujdesini verdik. Cizim ve proje kısmını bizzat ben hallettiğim icin ciddi bir vakit kazanıyoruz. Bu yıl sonuna kadar ihalenin tamamlanmasını ve 2018 sezonuna stadı yetiştirmeyi planlıyoruz. Bana stadın ismi ne olacak, ismi değişecek mi diye soruyorlar. Bu yanlış bir soru. Goztepe o tesisin ismini “Gursel Aksel” koymuş! Bunu değiştirmek bir başkan da olsa kimsenin haddine değil. İsmi Goztepe Gursel Aksel Stadyumu olacak. Ancak sponsorluk anlaşmaları soz konusu olursa bu isim korunmak şartıyla sponsorluk alınabilir. Stad, 365 gun yaşayan, bir cok ticari alanı, gezi ve spor alanı olan, iki katlı 500 araclı otoparkı bulunan, insanların duğunlerini bir yapabileceği sosyal ve eğlence tesisleri olan dunya standarlarında bir cazibe merkezi olacak. Altyapımız icin de herkesin gıpta ile bakacağı, dunya standartlarında bir tesis hazırlığı icindeyiz. Ozel olarak one cıkan bir mevki var. Oranın belediyesiyle ve ayrıca İzmir Buyuk Şehir Belediyesi ile goruşmelerimiz devam ediyor “İstanbul’daki Goztepeliler” Toplantıya efsanemiz, Koca Kaptan Gursel Aksel’in İstanbul’da yaşayan oğlu Namık Aksel de katılarak Başkanımız’a stad konusunda cabaları icin teşekkur etti. Bunun tum Goztepeliler’i mutlu ettiğini ancak kendisini ve Aksel ailesini de ayrıca manevi olarak mutlu ettiğini ve gurur verdiğini dile getirdi. İstanbul’daki Goztepeliler adına Av. Burcak Unsal tarafından son yirmi yıl icinde İstanbul’daki Goztepelilerin yaptığı katkılar ve calışmalar hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Bazı spesifik projeler ile ilgili fikir teatisinde bulunuldu. GozGoz Tv __________________