TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Boubacar Dialiba Diabang, "Mac icerisinde gol zamanının geldiğini hissediyorum. İcimde bir his oluşuyor doğru zamanda, doğru yerde bulunuyorum ve gollerimi atıyorum, atmaya da devam edeceğim." dedi. Dialiba, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman oncesi gazetecilere yaptığı acıklamada, Şanlıurfaspor deplasmanından galibiyetle dondukleri hatırlatarak, gol attığı ve liderliklerini surdurdukleri icin mutlu olduğunu soyledi. Senegalli oyuncu, iyi gidişi surdurmek istediklerini dile getirerek, "Yeni Malatyaspor'u şampiyonluğa ulaştıracağız. Takım olarak şampiyonluğa cok inandık. Futbolda kotu donemler ve anlar olabilir. Hicbir şey bizi etkilemiyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz." diye konuştu. Dialiba, gol krallığı hakkında herhangi bir soz veremeyeceğini belirterek, "Mac icerisinde gol zamanının geldiğini hissediyorum. İcimde bir his oluşuyor doğru zamanda, doğru yerde bulunuyorum ve gollerimi atıyorum, atmaya da devam edeceğim." değerlendirmesinde bulundu. MANİSASPOR MESAİSİ BAŞLADI Malatya temsilcisi, ligin 8. haftasında Manisaspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktor İrfan Buz yonetiminde gercekleştirilen antrenmanda, Şanlıurfaspor macında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenilenme calışması yaptı. Şanlıurfaspor macında yedek soyunan ve forma giymeyen futbolcular ise pas ve şut calışmasının ardından yarı sahada mac yaparak, antrenmanı tamamladı. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Dialiba: Gollerimi atmaya devam edeceğim