C. Rizespor’da 8 aylık sakatlık doneminden sonra Trabzonspor macında attığı 2 golle yıldızlaşan Leonard Kweuke, telefonla goruştuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini performansından dolayı tebrik ettiğini acıkladı. Yeşil mavili takımın 4 yıl once Sparta Prag'dan transfer ettiği forvet oyuncusu Leonard Kweuke, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) acıklamalarda bulundu. Sakatlık doneminin ardından yeniden sahalara donduğu icin cok mutlu olduğunu dile getiren Kweuke, gol attıkca mutluluğunun daha da arttığını soyledi. Takımına yaptığı katkının onemli olduğuna dikkat ceken Kweuke, şoyle konuştu: "ONCELİĞİM RİZESPOR^" "Henuz tam olarak hazır değilim. Hızla geri donmek icin risk almak istemiyorum. Yavaş yavaş calışarak hazır hale gelmeye calışıyorum. Caykur Rizespor'la sozleşmem sezon sonunda sona erecek. Artık Rize'yi kendi evim ve ailem olarak goruyorum. Bu konuda başkanla goruştum. Transferde onceliğimin Caykur Rizespor olacağını herkes bilmeli. Bir sakatlık donemi yaşadığım icin şu ana kadar herhangi bir transfer teklifi de almadım. Ancak ben işime odaklanıyorum. Takımımın başarısı icin sahaya cıkıyorum. Bundan başka bir şey de duşunmuyorum." "KARAMAN COK YARDIMCI OLDU" Attığı gollerden sonra yedek kulubesine koşarak sarıldığı teknik direktoru Hikmet Karaman'ın kendisine cok yardımcı olduğunu anlatan Kweuke, "Bana cok yardımcı oldu. Hele de sakat olduğum 8 ay boyunca. Her zaman arkamda olduğunu gosterdi. Onun icin gol attığımda gidip hocama koşuyorum" dedi.. TARAFTARA CAĞRIDA BULUNDU Caykur Rizesporlu taraftarların da surekli olarak kendisine destek olduğunu ifade eden Kweuke, "Onlar, buyuk bir teşekkuru hak ediyor. Stadyuma gelerek bizi desteklemelerini ve arkamızda durmalarını istiyorum. Sahada elimizden gelen en iyi performansı gostererek mucadele edeceğiz" diye konuştu.. "3 PUAN HEDEFLİYORUZ" Ligde oynayacakları Adanaspor macıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Kweuke, "Adanaspor ligin yeni takımı. Biz ise 3 mactır yenilmiyoruz. Onemli bir maca cıkacağız. 3 puan almak istiyoruz. Bunu başarırsak ligde ust sıralara cıkarız" dedi. "CUMHURBAŞKANI KUTLADI" Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları mactan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon ettiği teknik direktor Hikmet Karaman'ın kendisini cumhurbaşkanı ile goruşturduğunu acıklayan Kweuke, şoyle devam etti: "Kendi ulkemin Cumhurbaşkanı ile hic goruşme fırsatım olmadı. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştum ve cok mutluyum. Cok teşekkur ediyorum. Kendisi ile goruşmek sevindirici. Performansım icin beni tebrik etti. Gecen yıl bir defa daha goruşmuştuk." 72 MACTA 37 GOL Cek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımından transfer edilenr Leonard Kweuke, yeşil mavili forma altında cıktığı 72 macta 37 gol attı. Kweuke, profesyonel kariyeri boyunca cıktığı 220 macta 88 gol atma başarısı gosterdi. Gunluk Gazeteler