Konyaspor Basın Sozcuzu Guven Oten, en fazla 3-4 transfer duşunduklerini belirterek, nokta atışı yapacaklarını soyledi. Kayacık Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Konyaspor Basın Sozcusu Guven Oten, transfer konusunda taraftarın rahat olmasını istedi. Guven Oten, "Tabii ki transfer doneminde takip ediyoruz, gereken şeyler mukakkak yapılacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Teknik ekibin bize bildirdiği surecte ilerliyoruz. Piyasayı biliyorsunuz; yeni acılan transfer donemlerinde rakamsal noktada cok afaki noktalarda. Biz tekliflerimizi yapıyoruz, kenara cekilip bekliyoruz. Burada Konyaspor'un bir kuruşu bizim icin hepimiz icin cok onemli. Bugun Anadolu'daki takımlar arasında da gunluk transfer yapan bir takım da yok. Biz zaten maksimum 3-4 oyuncu duşunuyoruz. Takımımız 25 kişiyle kampa gitti. Bu sayı oldukca yuksek. Anadolu takımlarında 13-14 kişilik takımlar biliyorum ben. Hocamızın da gozlemleyeceği, kampta bakacağı kişiler var. Futbol şubemiz bu konuda cok titiz davranıyor. Nokta atışıyla, hata yapmadan en iyisi muhakkak olacak. Tum taraftarlarımızın ici rahat olsun. Hocamız zaten gerekeni soyledi. Biz de onun direktifleri doğrultusunda yonetim olarak gerekeni yapacağız" dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Konyaspor'dan transfer acıklaması