Spor Toto Super Lig'in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'te 10 numaralı formayı giyen Kerim Avcı, rekabete hazır olduğunu ve yeni sezonda takımının vazgecilmez isimleri arasında yer almak istediğini soyledi. Gazişehir Gaziantep'te 10 numaralı formayı giyen Kerim Avcı, gecen sezon buyuk bir azim, birlik ve beraberlik gostererek başarıya ulaştıklarını ifade etti. Super Lig'e yukselmenin zor olduğunu ve alt ligde cok cetin bir mucadelenin yaşandığını aktaran 29 yaşındaki futbolcu, yeni bir sayfa actıklarını ve tum hesaplarını ligin kalıcı ekipleri arasında yer almak uzerine kurduklarını kaydetti. Kerim Avcı, Gazişehir Gaziantep'in Turkiye'deki bircok kulube ornek bir yapıya sahip olduğunu belirterek, "Bu kulupte olmaktan gercekten cok mutluyum. Bu kulube layık olacak oyun anlayışıyla sahadaki varlığımı surdurmek istiyorum." ifadelerini kullandı. Yeni sezon icin calışmalara başladıklarını ve hazırlıkların oldukca verimli gectiğini dile getiren deneyimli oyuncu, şoyle konuştu: "İlk etapta hocamızın talimatları doğrultusunda kondisyon ve guc depoluyoruz. Cuma gunune kadar burada ikinci etaba hazır olmak icin calışacağız. Elbette bu sezon formayı giymek kolay olmayacak ama ben her turlu rekabete hazırım. Savaşıp formanın vazgecilmezi olmak istiyorum. Surekli sahada olup, takımımızın daha iyi yerlere gelmesi icin mucadele edeceğim. Kendime guveniyorum. Takıma katılan arkadaşlarımız olacak ve bu, bizim hem guclenmemizi hem de rekabetin daha da artmasını sağlayacak. Rekabetin olduğu yerde her zaman başarı olur." "Sumudica ile calışmak cok keyifli" Kerim Avcı, teknik direktor Marius Sumudica ile calışmaktan keyif aldığına işaret etti. "Burada oynamak herkese nasip olmaz. Ben de bu bilincle, takımıma ne kadar faydalı olabilirim duşuncesiyle en başından beri calışmalarımı bu zihniyetle surdurdum. Şu an yeni sezonun startını verdik ve yeni teknik direktorumuz Marius Sumudica ile ilk etap kamp calışmalarını devam ettiriyoruz. Sumudica ile calışmak cok keyifli olacak. Cunku işini severek ve bilerek yapan ender teknik adamlardan biri. Onun bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istiyorum. Sumudica ile Super Lig'de cok iyi yerlere geleceğimizi duşunuyorum." Kaynak: AA