Kayserispor'un yıldız futbolcusu Deniz Turuc, transferiyle ilgili onemli acıklamalarda bulundu. Transfer gundeminin en onemli isimlerinden biri olan ve 3 Buyukler'in transfer listesinde olan Kayserispor'un yıldız futbolcusu Deniz Turuc, TRT Spor'a onemli acıklamalarda bulundu ve hakkında merak edilen soruları yanıtladı. İşte Turuc'un acıklamaları: "Her şeyin ortasında olmak bir taraftan guzel. Daha onemlisi, doğru haberlerin cıkması. Her haber doğru değil. Goz onunde olmak gurur verici bir şey." "Bir kulup ismi vermek doğru olmaz. Başkan ve menajerim bu konudan haberdar, gerekli goruşmeler yapılıyor. Hangi oyuncu buyuk kuluplerde istemez ki? Benim de hayalim. Hayırlısı neyse o olsun." "Once kuluple anlaşılmalı, sonra oyuncuyla anlaşılır. Henuz oralarda değiliz daha. Benim konum futbol oynamak, o konular yonetimin konusu." "Benim hicbir zaman 'Turkiye'de bu kulubu' istiyorum diye bir duygum olmadı. Kucukken Hollanda ve İngiliz futbolunu takip ediyordum. Şunu secmiştim dersem yalan olur." İnternet Haber