Yeni sezon hazırlıkları hakkında acıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktoru Erol Bulut, "Burada hedefimiz, gecen yıl ligi 9. sırada bitiren Alanyaspor'da daha iyisini yapabilmek ama mumkunse ust sıralarda yer alabilmek. Aynı zamanda kupalarda da gidebileceğimiz kadar gitmek. Sonunda ne elde edeceğimiz hep birlikte goreceğiz" dedi. Alanyaspor'un, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde devam eden 1. etap kampını gazetecilere değerlendiren Alanyaspor Teknik Direktoru Erol Bulut, her şeyin guzel gittiğini, tek sıkıntının ise havanın sıcak olması olduğunu soyledi. Bulut, “Sadece hava sıcak biraz, futbolcuları yoruyor ama biz de Alanya’ya alışıyoruz, onemli olan futbolcular burada bulunuyor. 4 futbolcumuz sonradan burada olacak. Antrenmanlarımıza 1 Temmuz itibariyle başladık ve yoğun geciyor. Her şeyin uzerine koymamaya calışıyoruz. Biraz taktiksel calıştık. Hafta sonu Almanya’da bir hazırlık macımız olacak. Oradaki mac sonrası gelip Bolu kampına gireceğiz” şeklinde konuştu. “Yeni gelen arkadaşlarımız takıma uyum sağlayacaktır” Transfer calışmalarına da değinen Bulut, “Yaptığımız transferler var. Gelmeden once yapılan transferler vardı, gelişimizden sonra gelen transferlerimiz oldu. Bu konuda başkanımıza, yonetim kuruluna ve transfer komitesine teşekkur etmek istiyorum. Gercekten buyuk kulup cizgisinde hareket ediyorlar ve davranıyorlar. Transferleri en hızlı şekilde yetiştirmeye calışıyorlar. Bunun olumlu tarafı erken gelen futbolcunun uyum ve alışma sureci kısa suruyor. İnşallah yeni gelen arkadaşlarımız da en kısa surede takıma uyum sağlayarak katkı verecektir” diye konuştu. “Gitmek isteyen futbolcunun yolunu kapatmayacaksın” Takımdan ayrılma aşamasında olduğu soylenen Lucas Villafanez’in sorulması uzerine Erol Bulut, “Daha once de bir teklif vardı, gitme isteği de vardı. Gitmek isteyen futbolcunun yolunu kapatmayacaksın. Kulubun menfaatleri doğrultusunda arkadaşımız bizden ayrılmış bulunacak. Aynı zamanda Ufuk Ceylan daha fazla oynamak istediğini soyledi. O yuzden birinci donem kampa katılmadılar” ifadelerini kullandı. “Avusturya kampının onemli gececeğini duşunuyorum“ Bir basın mensubunun, ‘diğer takımların transferlerini nasıl buluyorsunuz?’ sorusuna da yanıt veren Bulut, “Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor. Bizlerin ne yaptığı onemli. Şu ana kadar iyi işler yaptık. Yonetim ve takım arkadaşlarımız cabuk hareket ediyor. Yapacağımız 2-3 transfer daha olacak. Onları da en kısa surede aramıza kattığımızda iyi bir calışma olacak. Zaten onumuzde 5 hafta bir sure daha var. Hem Topuk Yaylası kampı, hem de Avusturya kampının onemli gececeğini duşunuyorum” cevabını verdi. Yeni sezondaki hedeflerini de aktaran deneyimli calıştırıcı, şunları soyledi: “Hedef her zaman olmalı, ben de hedefi olan bir teknik direktorum. Burada da bir hedefimiz var. O da olmazsa gelip başlamazdık. Burada hedefimiz, gecen yıl ligi 9. sırada bitiren Alanyaspor'da daha iyisini yapabilmek ama mumkunse ust sıralarda yer alabilmek. Aynı zamanda kupalarda da gidebileceğimiz kadar gitmek. Sonunda ne elde edeceğimiz hep birlikte goreceğiz.” İnternet Haber