Hikmet Karaman: “Transferde nokta atışı yapacağımız yer hucum bolgesi” Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da surduren İM Kayserispor’da Teknik Direktor Hikmet Karaman, “Transfer calışmalarımız devam ediyor. Şu anda nokta atışı yapacağımız yer, hucum bolgesi. Başkanımız ve yonetim kurulumuz bu konuda harıl harıl calışıyor” dedi. "Kamp calışmalarımız devam ediyor" İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, yeni sezon kamp calışmaları hakkında İhlas Haber Ajansı’na acıklamalarda bulundu. Transferde nokta atışı yapmak durumunda olduklarını belirten Karaman, “Oncelikle şunu soyleyelim, boyle yerlerde kamp yapmak futbol takımı icin cok onemli. Oksijenin bol oluğu, rakımın bin iki yuz olduğu, yeşilliğin bol ve oyuncuların sıkılmadığı bir ortam. Boyle bir ortamın oluşturulması kulupler acısından onemli. Zaman zaman kuluplerimiz tercih yapmıyor ama once kulubume cok teşekkur ediyorum burayı tercih ettiği icin. Kamp calışmalarımız belli bir duzen icinde devam ediyor. Bunun icinde hazırlık macları var. Kalan uc dort hafta icerisinde hem teknik hem fizik hem taktik anlamında takımı belirli bir seviyeye getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Oncelik hucum bolgesine Transfer calışmalarının devam ettiğini de dile getiren Hikmet Karaman, "Şu anda en onemli nokta atışı yapacağımız yer, hucum bolgesi. Başkanımız ve yonetim kurulumuz bu konuda harıl harıl calışıyorlar. Bu sene lig daha zor olacak. Cunku ekonomiyi de duşunursek, ağır yukler ve yukumlulukler var. Dolayısıyla cok calışmamız, cok fedakarlık yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________