Yeni Malatyaspor Teknik Direktoru Sergen Yalcın, UEFA Avrupa Ligi 2. on eleme macında 2-2 berabere kaldıkları Olimpija Ljubljana macına ilişkin, skordan memnun olmadıklarını ancak turu gecebileceklerini soyledi. UEFA Avrupa Lig'i 2'nci On eleme Turu birinci macında Yeni Malatyaspor, sahasında Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kaldı. Yeni Malatyaspor Teknik Direktoru Sergen Yalcın, macın ardından duzenlenen basın toplantısındaki konuşmasında, cok bekledikleri bir oyun olmadığını belirtti. Karşılaşmaya cok hazır olmadıklarını ve onemli eksiklerinin olduğunu dile getiren Yalcın, bugun ilk resmi maclarına cıktıklarını hatırlattı. Daha iyi bir goruntu vermek istediklerini aktaran Yalcın, "Dezavantajlı bir skor. Olimpija Ljubljana elenmeyecek bir takım da değil. Bu macın rovanşı var. Cok karamsar olmamak lazım. Hep beraber rovanşta neler olacak goreceğiz." diye konuştu. Sergen Yalcın, takımlarında cok hazır olmayan oyuncularının olduğunu ve UEFA maclarının kolay olmadığına değindi. Sonuctan memnun olmadığını aktaran Yalcın, şoyle devam etti: "Boyle bir skorla kimse kendi sahasında memnun olmaz. Cok basit hatalar yaptık, oyuncularımız cok basit top kayıpları yaptı. Cok daha kontrollu, oturaklı goruntu vermemiz gerekirdi ama henuz biraz erken. Biraz zamana ihtiyacımız var. Oyuncular ellerinden geleni yaptılar ama bugun icin boyle bir sonuc oldu. Ama dediğim gibi bunun rovanşı var hicbir şey bitmedi." "Yaptığımız hatalardan 2 gol yedik" Bir gazetecinin macta oyuncu Erkan Kaş’ın ıslıklanmasına yonelik soru uzerine Yalcın, "Taraftarımız maca ilgi gosterdi, teşekkur ediyorum. Oyuncuları protesto etmenin cok doğru bir şey olduğunu duşunmuyorum. Cunku bu oyuncuların hepsi Malatyaspor’un oyuncuları. Burada Erkan’dan dolayı mac berabere bitmedi. Biz takım olarak savunmada ciddi sıkıntılar yaşadık, eksikler verdik. Takım olarak yaptığımız hatalardan 2 gol yedik. Bireysele indirgemenin cok doğru olduğunu duşunmuyorum. Erkan bizim oyuncumuz. Belki bir sonraki macta oynayacak, gol atacak ve turu gececeğiz. Bilemeyiz yani." diye cevap verdi. Sergen Yalcın, transfer konusundaki bir soru uzerine ise 2-3 oyuncuya daha ihtiyacları olduğunu sozlerine ekledi. gunluk gazeteler