Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Ankaragucu'nun Milli oyuncusu Hasan Ayaroğlu, lige fırtına gibi bir başlangıc yaparak takdir topladı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Ankaragucu'nun Milli oyuncusu Hasan Ayaroğlu, lige fırtına gibi bir başlangıc yaparak takdir topladı. Hasan ortaya koyduğu başarılı futbolla gelecek icin de olumlu sinyaller veriyor.. Bu sezon 2. Lig'de mucadele edecek Ankaragucu'nun 95 doğumlu oyuncusu Hasan Ayaroğlu, Eyupspor'a karşı ilk lig macında attığı 2 golle takımının galibiyetinde onemli rol oynadı. U18 Milli Takımı'nın ardından U19 Milli Takım forması giymeye başlayan yetenekli genc oyuncu, gelecek planlarıyla ilgili acıklamalarda bulundu. TAKIM OLARAK ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ Bu sene takım olarak şampiyonluğu hedeflediklerini soyleyen Hasan, ''Transferin acılmasıyla takıma katılan abilerimizle daha iyi olduğumuzu duşunuyorum. Takımdaki herkesin tek hedefi var, o da şampiyonluk. İyi bir arkadaş ortamımız var. Kenetlenirsek mutlu sona ulaşırız'' dedi. MİLLİ FORMANIN AĞIRLIĞININ FARKINDAYIM Milli Takım'da forma giyen 95 doğumlu genc oyuncu, bu konu icin de ''Her Turk oyuncu gibi benim de kucukluğumden beri hayallerimden biri de Milli formayı giyebilmek. Ay yıldızlı formayla gorev almaktı. Bu hayalime kavuştuğum icin mutluyum. Milli maclarda uzerimdeki formanın ağırlını bilerek sahaya cıkıyorum. Milli Takım başlı başlına gurur kaynağı'' ifadelerini kullandı. HEDEFİM ONCE SUPER LİG SONRA AVRUPA Ankaragucu'nun kendisi adına ozel bir camia olduğunu vurgulayan Hasan Ayaroğlu, ''Ankaragucu'yle tekrar Super Lig'de forma giymek istiyorum dedi. Sezon başı Super Lig ve PTT 1. Lig'den teklifler de aldığını soyleyen Hasan, ''Ankaragucu'nu eski gunlerine dondurmeyi hedefliyoruz. Transfer icin once kulup menfaatleri gelir'' ifadelerini kullandı. Hasan ayrıca ileride Avrupa'da forma giymek istediğini bunun icin de cok calışacağını soyledi. İYİ FUTBOLCULARIN OLUMLU YONLERİNİ ORNEK ALIYORUM Turkiye'de ve Avrupa'da cok onemli futbolcuların bulunduğunu soyleyen Hasan, ''Ben sadece bir kac futbolcuyu ornek almıyorum. İyi tum futbolcuların olumlu yonlerini ornek almaya calışıyorum. Bu sayede onlar gibi başarılı olmak istiyorum'' dedi. Hem sağ hem de sol kanatta gorev alabilen Hasan, iki ayağını da etkili kullanabiliyor. Teknik kapasitesi yuksek, hızlı ve topu dikine oynamayı seven genc oyuncu U19 Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda grubu lider tamamlarken ortaya koyduğu başarılı futbolla adından sıkca soz ettirdi. Hasan, Milli Takım'la 2014 yılının Mayıs ayında Elit Tur'da mucadele edecek. HABER: ERTAN SUZGUN