Ankaragucu'nun yeni transferi Mehmet Cakır'dan arkadaşlarına kahvaltı ikramı.. Kahvaltının organizasyon ve ev sahipliğini ustlenen takımın tecrubeli oyuncularından Mehmet Cakır, “Saha icinde olduğu kadar saha dışında da daha fazla vakit gecirmeliyiz” dedi. Cakır, “Kaynaşmayı geliştirmek ve iyi bir uyum yakalamak adına duzenlediğimiz kahvaltıdan ben cok buyuk keyif aldım. Takım arkadaşlarımın da buyuk bir keyif aldıklarını duşunuyorum. Takımda cok genc arkadaşlarımız var. Takıma yeni katılanlar ile eski genc arkadaşlarımız hep birlikte her zaman aktif bir iletişim icerisinde olmalıyız. Birbirimizden oğreneceğimiz cok şey var. Gerek sahada, gerekse saha dışındaki ozel yaşantılarımızda birbirimizin tecrubelerinden, bilgi ve birikimlerden faydalanmalıyız. Ankaragucu’nun başarılı olması doğrultusunda amac ve hedeflerimiz ortuşuyor. Dolayısı ile takımın başarısı adına biz futbolcular birbirimizi daha iyi tanımalıyız, daha iyi anlamalıyız. Bunun yolu da doğru iletişimden; daha fazla bir arada keyifli ve kaliteli vakit gecirmekten geciyor.” diye konuştu. Ankaragucu’nun emektar malzemecisi Musa Cimilli’nin şovu kahvaltının finaline damgasını vurdu. Takımın neşe kaynağı Cimilli, seslendirdiği turku ve şahsına ozgu canlandırdığı ozel parodileri ile futbolculara eğlence dolu guzel dakikalar yaşattı. Sporanki
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Caylar Mehmet Cakır'dan